Fashion

Jacquemus, decizie îndrăzneață pentru următorul show de modă

ioana pana
January 14, 2020 07:00 AM

Jacquemus nu eșuează niciodată să ne surprindă prin viziunea sa; dincolo de crearea unor piese impresionante, designer-ul reușește să pună la cale proiecte care mai de care mai originale. 

Pe aceeasi temaJacquemus, idei aparte de look-uri pentru mireasă

După ce în urmă cu doar câteva luni, în noiembrie 2019, a organizat un eveniment de mare amploare în cadrul căruia a pus spre vânzare piese semnate Jacquemus din colecții vechi de până la 10 ani, o inițiativă sustenabilă demnă de lăudat, iată că nici sezonul acesta nu este lipsit de surprize din partea designer-ului francez.

Jacquemus, decizie îndrăzneață pentru următorul show de modă

De dată aceasta, surpriza va fi chiar pe podium. Jacquemus își ca prezenta cea mai nouă colecție în cadrul Paris Men’s Fashion Week, pe 18 ianuarie. Ceea ce este mai impresionant, totuși, este că pe podium vor defila manechine deopotrivă masculine și feminie, colecția fiind una dedicată ambelor sexe.

Decizia de a prezenta o astfel de linie de haine nu este o premieră pentru casa franțuzească: în iunie 2019, odată cu aniversarea de 10 ani a brandului Jacquemus, designerul a organizat o prezentare de modă în aceeași notă pe un câmp de lavandă din Provence. Totuși, ideea unui podium dedicat ambelor sexe a mai fost exploatată până acum doar în cadrul Săptămânilor Modei ale femeilor, nicidecum ale bărbaților. Așadar, încă o dovadă a faptului că lui Jacquemus nu îi este teamă să se deplaseze împotriva curentului. 

Odată cu aniversarea de 10 ani a brandului Jacquemus, designerul a organizat o prezentare de modă în iunie 2019 pe un câmp de lavandă din Provence.