Fashion

Jacquemus, idei aparte de look-uri pentru mireasă

ioana pana
August 15, 2019 13:30 PM

Iconul Simone Porte Jacquemus reușește să scrie istorie cu fiecare colecție lansată, fiecare piesă fiind o poveste despre naturalețe, eleganță și feminitate.

Pe aceeasi temaNoua geantă Jacquemus - următorul trend al anului 2019?

Jacquemus, idei aparte de look-uri pentru mireasă

Și chiar dacă rochiile sale nu se încadrează în tipologia clasică de bridal dresses, din ce în ce mai multe doamne optează pentru look-uri semnate Jacquemus pentru ziua cea mare. La urma urmei, ce mireasă nu și-ar dori un crâmpei din sudul Franței, chiar la nunta sa?

Așadar, fie că sunteți puse în poziția de a lua o decizie reală, sau doar visați la ziua cea mare, iată cele mai frumose și aparte look-uri marca Jacquemus.

Rochia Souk

Purtată de către Lolita Jacobs chiar la nunta sa în Saint Tropez, rochia a reușit să atragă atenția invitaților prin noncorformismul, și în același timp, simplitatea sa. Mireasa a strălucit în rochia confortabilă și sexy, semnată Simon Porte Jacquemus.

Rochia Draped

Tina Kunakey a vrut să se asigure că va dansa până în zori la nunta sa, așadar a optat pentru o rochie comodă și chic în același timp. Și bineînțeles că Jacquemus a fost opțiunea corectă în acest caz.

Compleul Riviera

În urmă cu câteva luni, Jacquemus a postat pe Instagram o ținută all-white care nu a putut să ne ducă cu gândul altundeva- decât la un bridal look. Compus dintr-un compleu alb, satinat, niște pantaloni largi și un sacou adânc decoltat în V, o pălărie cu franjuri și un mini bag cilindric, ansamblul este ideal pentru o mireasă nonconformistă.

Pălăria din paie

Iată că iconica piesă Jacquemus este acum și un accesoriu aparte de nuntă. Într-o rochie din dantelă albă, și cu pălăria supradimensionată din paie semnată Jacquemus, mireasa Emma Rosenzweig a spus “Da” în iunie 2018.

Pantofii cu toc bijuterie

Jacquemus este cel care a pornit trendul pantofilor cu toc bijuterie; și fie că este vorba de niște pantofi albi, sau colorați -așa cum a purtat Laurence la nunta sa din Marrakech-, aceștia sunt o piesă iconică, ravisantă, cu care nicio mireasă nu va da greș.