Fashion

Jacquemus Toamnă/Iarnă 2020 la Săptămâna Modei Masculine

ioana pana
January 20, 2020 07:00 AM

Simon Porte Jacquemus, directorul creativ al brandului eponim, reușește prin viziunea sa să transforme fiecare prezentare de modă într-un adevărat fenomen. După show-ul din iunie 2019, când odată cu aniversarea de 10 ani a brandului, designerul a organizat o prezentare de modă pe un câmp de lavandă din Provence, toți pasionații de modă au înțeles că Jacquemus este mai mult decât o firmă de haine, este o stare de spirit. 

Pe aceeasi temaJacquemus, decizie îndrăzneață pentru următorul show de modă

Jacquemus Toamnă/Iarnă 2020 la Săptămâna Modei Masculine

Iar această atitudine a fost transmisă nemijlocit și odată cu show-ul Autumn/Winter 2020 din cadrul Paris Fashion Week. Podiumul a fost cea mai elocventă expresie a senzualității, fără să fie însă, vorba de vulgarități. Senzualul lui Jacquemus se traduce prin țesături fine, vaporoase, volane și încrețituri, cizme înalte și nu numai.

Simon a declarat în urmă cu câteva zile că show-ul său din cadrul Săptămânii Modei Masculine va cuprinde atât look-uri feminine, cât și masculine. Surorile Hadid au fost o prezență surprinzătoare pe catwalk. Bella a purtat o rochie midi din in, în timp ce Gigi a defilat într-o piesă similară: un furou din in, în aceeași nuanță de bej. O altă apariție remarcabilă a fost Laetitia Casta, într-o fustă midi, un top minuscul din tricot și sandale purtate cu șosete.

Gigi Hadid, Laetitia Casta, Bella Hadid la Jacquemus Autumn/Winter 2020

Dacă look-urile dedicate doamnelor s-au afirmat prin lejeritate, un „relache” caracteristic lui Jacquemus, nici în ceea ce privește estetica masculină lucrurile nu au stat diferit. Blazere supradimensionate, bucket hats, cămăși din in și veste în carouri- cam așa am putea traduce Jacquemus AW20.

Urmărește galeria foto pentru imagini cu colecția Jacquemus Autumn/Winter 2020.