News

Jada Pinkett Smith a recunoscut că a avut o relație cu August Alsina

iulia.statie
July 13, 2020 13:17 PM

După ce declarațiile lui Alsina au făcut înconjurul internetului, un reprezentant al Jadei Pinkett Smith a explicat că aceste povești ‚nu sunt deloc adevărate’.

Pe aceeasi temaFiica lui Will Smith, declarații inedite: 'Îmi plac bărbații și femeile în mod egal'

Jada Pinkett Smith, totul despre relația cu August Alsina

Totuși, astăzi, într-un episod Red Table Talk de pe Facebook, Smith a clarificat totul, spunând că nu a oferit nici ea, nici soțul ei o asemenea declarație. În acest episod special, vedeta a recunoscut că a avut o ‚relație complicată’ cu Alsina, însă, totul s-a întâmplat în timp ce ea și Smith au decis să ia o pauză de la mariaj. Cât despre faptul că Will și-a oferit acordul, actorul a dezvăluit că acest lucru nu este adevărat.

„La finalul zilei, nu îmi place cum totul a ieșit la iveală. Nu contează deloc, este doar dragoste, sincer. Situația este ceva despre care nu aș vorbi deloc. Consider că este una ce ține de viața privată.”, a spus Jada.

Ce s-a întâmplat între Will Smith și Jada Pinkett Smith

Ba chiar, cei doi au vorbit despre faptul că în timpul relației ei aveau câteva probleme în căsnicie. Will a povestit că pentru el, relația pe care o avea cu soția lui era terminată pe atunci.

„Cred că el (August) a vrut să explice că nu este un distrugător de familii. Am intrat într-o relație complicată cu August. A fost o relație, absolut. Treceam prin multă durere, mă simțeam rănită în relația aceea, mi-am dat seama că nu îmi pot găsi fericirea în afara sinelui meu. Noi doi treceam printr-un proces de vindecare într-o diferită manieră. A trecut mult timp până m-am simțit bine din nou.”, i-a spus Jada soțului său, Will Smith.

Cât despre faptul că multă lume a spus că ce a făcut ea se numește infidelitate, Pinkett Smith are o altă teorie. „Am putut să mă vindec.”, a spus ea, explicând faptul că ea și Alsina au terminat relația atunci când s-a împăcat cu Will și și-au dat seama că pot repara relația dintre ei.

„Nu am mai vorbit cu el încă de atunci. Este ciudat că toate lucrurile s-au aflat acum.”, a continuat ea.