News

Jada Pinkett Smith și Will Smith au un mariaj deschis

iulia.statie
July 1, 2020 12:03 PM

Căsnicia dintre Will Smith și Jada Pinkett a fost de mulți ani un subiect de discuție.

Pe aceeasi temaWill Smith, detalii dureroase despre fostul mariaj

Din mai multe amânunte, relația lor mereu era privită ca fiind una destul de netradițională. Mai mult, cei doi s-au referit mereu la ei ca fiind parteneri de viață, nu soț și soție.

Jada Pinkett Smith are o altă relație

Au existat multe zvonuri ce se refereau la cuplu ca având un mariaj poliamoros. Ba chiar, în 2019, fiica lor, Willow, a vorbit despre faptul că preferă relațiile poliamoroase, însă, Jada nu era foarte decisă cu privire la acest aspect. Ea sugera că de multe ori simțea că are o relație din care fac parte trei oameni, ea, Will și fosta lui soție, Sheree Zampino.

După cum s-a demonstrat acum, aceștia nu au o relație tradițională și mariajul lor nu este departe de preferințele pe care le are fata lor, Willow. August Alsina, despre care s-a zvonit că are o relație cu Jada, a confirmat faptul că sunt împreună, aflându-se că Will și Jada preferă o căsnicie deschisă.

Jada a vorbit despre zvonurile privind faptul că au un mariaj deschis în 2013, fără a confirma totuși că ei au ales să aibă parte de această relație. Speculațiile au început în 2008, când Will declara că Jada ar putea avea o relație și cu alt bărbat dacă și-ar dori acest lucru.

„Mereu i-am spus lui Will: poți să faci ce îți dorești atâta vreme cât te uiți în oglindă la finalul zilei și te simți bine. Pentru că la sfârșitul unei zile, Will este propriul bărbat. Sunt aici pentru a fi partenera lui, dar nu îmi aparține. El trebuie să decidă ce persoană vrea să fie și nu trebuie să o fac eu, sau vice versa.”, explica Jada pentru HuffPost Live.

Se specula că Pinkett avea o relație cu artistul R&B August Alsina de mai mulți ani, deși cei doi niciodată nu au confirmat acest lucru. Ba chiar, August glumea despre aspectul acesta, mult discutat în media.

Cu toate acestea fiind spuse, el a vorbit cu Angela Yee recent și a admis că are o relație cu Jada Pinkett Smith. Ba chiar, Will știe de faptul că aceștia formează un cuplu și au început să se vadă unul cu celălalt imediat după ce actorul le-a oferit confirmarea.

„Am stat cu Will și am avut o conversație ținând cont de transformarea mariajului lor în parteneriat pe viață. El mi-a oferit susținerea lui. M-am dedicat total acestei relații timp de ani de zile. Și chiar am iubit-o și mai am multă iubire pentru ea. Am fost devotat acestei relații.”, a zis artistul în vârstă de 27 de ani.