News

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a logodit! Cine este iubita lui

iulia.statie
October 7, 2019 14:11 PM

James Middleton și Alizee Thevenet sunt extrem de fericiți cu privire la logodna lor. Duminică, primele vești cu privire la minunatul eveniment au apărut, iar fratele mai mic al lui Kate Middleton le-a confirmat.

Pe aceeasi temaTotul despre nunta Prințesei Eugenie. Ce designer celebru îi creează rochia de mireasă

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a logodit! Cine este iubita lui

„A zis DA. Secretul nostru a ieșit la iveală însă suntem foarte fericiți să împărtășim veștile bune.”, a scris acesta pe un site de socializare. Poza postată îi înfățișează pe cei doi și a fost imediat făcută după ce James, 32 ani, a cerut-o pe Alizee.

Pe fețele celor doi se pot observa zâmbetele pline de iubire și afecțiune. În poză se vede și inelul de logodnă, iar safirul minunat fură toate privirile. Bijuteria amintește de inelul cu diamante și safire dat de Prințul William lui Kate în 2010.

„Au ținut logodna secretă, însă veștile au început să se afle printre prietenii lor.”, a dezvăluit unul dintre prietenii lor apropiați.

Deși cei doi au fost foarte discreți cu privire la povestea lor de dragoste, James a luat-o pe Thevenet într-o vacanță de familie în ianuarie, împreună cu sora sa, Pippa și soțul acesteia, James Matthews.

Cuplul a mai fost zărit și în decembrie 2018 la Biserica Sfântul Luke. În timpul verii, James a dezvăluit o poză cu iubita sa și câinele său, un golden retriever în timp ce se bucurau de piscină.

 

View this post on Instagram

 

caption this ? #goldenretriever #summervibes #dogsofinstagram #happydog

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

În 2019, mama lui James, Carole Middleton, le împărtășea celor de la The Telegraph speranțele ei în legătură cu viața amoroasă a fiului său. „Cea mai mare frică a mea era legată de pierderea familiei. Dar am rămas aproape unii de alții. Există momente când ei mă întreabă ‚Poți să faci asta?’ Și poate nu pot. Dar lor le place că eu lucrez. Am deja doi gineri extraordinari și sper să am și o noră minunată.”, a spus aceasta.

Sursă: People