Vedete

Jane Fonda arată formidabil la 83 de ani! Și-a schimbat radical stilul de viață și a renunțat la un mare viciu

maria.apostol
November 2, 2021 13:03 PM

Actrița Jane Fonda poate fi exemplu pentru orice femeie pentru felul în care arată, chiar și la 83 de ani! Fidelă unui stil de viață sănătos, ea recunoaște că a renunțat inclusiv la vicii.  

Când vine vorba de sănătate și fitness, Jane Fonda este un reper. Celebra actriță susține că alimentația echilibrată, gimnastica zilnică și antrenamentele de respirație specifice tehnicilor de yoga sunt secretul siluetei incredibile și stării ei de bine. Recent, Jane Fonda și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată formidabil la cei 83 de ani.

Mai există un detaliu care pare să-i fi schimbat viața în bine. Jane Fonda nu a mai pus gura pe alcool de mai bine de 30 de ani!

Recent, ea a organizat o petrecere la vila ei de 5,45 milioane $ din Los Angeles. Loc în care s-a mutat în aprilie 2017. La scurt timp după ce a achiziționat-o și a renovat-o. Jane Fonda le-a invitat pe vecinele ei și au discutat pe probleme de mediu.

Ce avere are Jane Fonda

Jane Fonda a fost măritată cu Roger Vadim între 1965-1973, cu Tom Hayden, între 1973 și 1990 și cu Ted Turner între 1991-2001. Ea are doi copii, pe Vanessa și Troy și este extrem de apropiată de nepoții ei. Copiii se mândresc cu ea pentru că este petrecăreață și ”de gașcă”.

Jane Fonda are o avere de peste 200 de milioane de dolari. Ea a strâns o avere din cărțile vândute, filmele în care a jucat și inspirației din domeniul afacerilor.