Beauty

Jane Seymour a apelat la botox! Ce a păţit actriţa din 'Dr. Quinn'

andreea voicu
April 24, 2019 16:47 PM

A devenit cunoscută în toată lumea datorită rolului din serialul „Dr. Quinn”. Celebra Jane Seymour nu-și arată deloc vârsta, cu toate că se apropie de 70 de ani.

Vedeta de 68 de ani a fost mereu invidiată pentru felul în care arată, dar mai ales pentru frumuseţea sa. Jane Seymour a recunoscut că a dorit să îşi estompeze anumite imperfecţiuni şi a apelat la botox. Din păcate, rezultatul nu a fost unul plăcut şi a declarat că niciodată nu va mai încerca aşa ceva.

Jane Seymour a apelat la botox! Ce a păţit actriţa din ‘Dr. Quinn’

”Am folosit Botox o dată pentru că toată lumea îmi spunea: ‘Trebuie să încerci’. Pentru mine n-a arătat deloc natural. De fiecare dată când mă uitam în oglindă ziceam ‘Uhhh’.

Sunt actriță, așa că pentru mine este foarte important să am toți mușchii în stare să se miște. A fost o teribilă greșeală. Am 67 de ani, asta înseamnă că o să joc un rol de 30? Nu. Cred că e important pentru mine să arăt cât mai natural cu putință”, a declarat actrița, într-un interviu pentru un post de televiziune.

De atunci, actriţa a început să folosească doar creme hidratante pentru ten: ‘Întâi fac exfolierea, apoi folosesc apă rece pentru a închide porii și folosesc o cremă hidratantă foarte bună care pătrunde adânc în piele și nu rămâne la suprafață. Apoi aplic machiajul. Iar înainte de machiaj, folosesc mereu cremă de protecție solară’. 

Singurele operaţii estetice pe care Jane le are sunt implanturile cu silicon şi un lifting la ochi după ce a născut, în 1995.

”Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează”, a mai spus ea.