General

Jason Momoa are o soţie superbă, mult mai în vârstă decât ”Aquaman”. Imagini de colecție

elena.toader
June 7, 2021 12:26 PM

Jason Momoa e unul dintre actorii cu o ascensiune fulminantă în ultimii ani, după celebrul Aquaman suspinând mii de femei. Actorul s-a remarcat încă de când era difuzat serialul ”Baywatch”, dar și în ”Game of Thrones”, unde l-a interpretat pe neînfricatul Khal Drogo. 

Însă, în ciuda aparențelor de bărbat puternic, Jason este extrem de sensibil și de iubitor, acesta fiind devotat unei singure femei: soția sa, cu care are doi copii. Povestea celor doi este una impresionantă, Jason văzându-și prima oara soția când avea 8 ani! Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola și un fiu, Nakoa-Wolf.

Jason, îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie

Celebrul actor din Aquaman a declarat că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie. „A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason Momoa.

Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz. „M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa.

Apoi, cei doi au ieșit împreună să bea o bere, iar mai departe totul este istorie! Cei doi au o relație minunată de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

Pandemia i-a apropiat pe cei doi îndrăgostiți

Jason Momoa este complet îndrăgostit de soția sa, Lisa Bonet, iar izolarea datorată pandemiei de coronavirus le-a fost benefică celor doi actori. „Ne-am apropiat și mai mult”, a spus Momoa.

Actorul a explicat că el și Bonet, care locuiesc cu copiii lor, fiica Lola și fiul Nakoa-Wolf, nu au televizor în casă. Cei mici nu au nici măcar telefoane, așa că s-a înotat mult, s-au făcut cățărări împreună cu cei trei câini ai familiei și s-a cântat mult. „Soția mea este foarte sofisticată și deșteaptă, iar copii și eu suntem ca niște animale care trebuie instruite din când în când. Eu sunt în mod constant o lucrare în desfăsurare si am încercat să devin și mai bun ca tată și soț”, a mai spus celebrul actor.

Jason este foarte mândru de cum copiii săi iubesc cărțile, într-atât de mult încat trebuie să-i scoată cu forța din casă, ceea ce nu este tot timpul ușor. „Par eu mare și dur, dar nu sunt. Nu sunt precum personajul din Game of Thrones, Khal Drogo. Nici măcar nu sunt rege în propria casă! Sunt absolut îngrozit de soția mea”, a dezvăluit Momoa.

Jason Momoa, dezvăluiri emoționante despre fiica sa

Momoa a vorbit si despre ce înseamnă să fii tată de fată. A plâns când Lola a devenit oficial adolescentă, a recunoscut el. „Nu mă voi descurca bine în această poveste. Nu-mi va plăcea dacă va aduce acasă băieți răi. „I-am spus ‘dacă găsești un bărbat care să te trateze mai bine decât o tratez eu pe Lisa, atunci mult noroc!’”, a explicat Momoa care speră că Lola va avea parte de cineva cel puțin la fel de devotat cum îi este el Lisei.

Actorul și-a amintit și de perioada când el și Bonet au început să se întâlnească în 2005. Avea 26 de ani și era o epavă. Ea era cu 12 ani mai mare, mult mai stilată, dar a invitat-o în oraș oricum. A fost un moment foarte incomod pentre el. „Mai ales când întâlnești pe cineva de care te îndrăgostești complet și apoi descoperi cât e de uimitoare, inteligentă, amuzantă… ea este o zeiță, și tu ești un depravat”.

Sursa foto: Profimedia, Jason Momoa Instagram, Lisa Bonet Instagram