News

Jason Sudeikis speră ca relația dintre Olivia Wilde și Harry Styles să nu dureze

iulia.statie
January 15, 2021 12:12 PM

Olivia Wilde se despărțea recent de Jason Sudeikis după o relație ce a durat mai bine de nouă ani. Aceștia erau logodiți și au împreună doi copii, Otis Alexander, în vârstă de 6 ani și Daisy Josephine, în vârstă de 4 ani. În caz că toată lumea se întreba ce simte fostul partener față de relația cu Harry Styles, iată că s-a aflat.

Pe aceeasi temaHarry Styles și Olivia Wilde, din nou împreună! Între cei doi este o diferență de 10 ani

Ce crede Jason Sudeikis despre relația partenerei sale

O sursă a dezvăluit pentru publicația Us Weekly că Jason speră că relația dintre fosta lui parteneră și cântăreț este trecătoare și la un moment dat, ei se vor împăca.

„Jason nu a avut altă opțiune decât să facă un pas înapoi și să o lase pe Olivia să se ocupe de lucrurile ei, dar speră că trece doar printr-o fază și va ieși din ea sau că Harry se va plictisi și va merge mai departe înainte de a trece prea mult timp.”, a spus sursa, adăugând că Jason își dorește să formeze din nou un cuplu cu fosta lui parteneră pentru ca să își repare familia.

Aceste noi informații vin după ce Harry Styles a fost acuzat de un apropiat al celor doi că a fost unul din motivele ce au dus la despărțirea dintre staruri. „Indiferent dacă Harry știe sau nu, el a fost motivul separării.”, a spus sursa.

Când s-au despărțit Olivia Wilde și Jason Sudeikis

În același timp, mai multe surse au negat vehement acuzația de mai sus, explicând faptul că artistul nu s-a implicat în despărțirea lor. Olivia și Jason s-ar fi despărțit în urmă cu aproximativ un an, renunțând la ideea de a se căsători, pentru că ei erau logodiți.

„Despărțirea s-a produs la începutul anului. A fost amiabil și au trecut la o rutină excelentă pentru creșterea copiilor. Micuții sunt prioritatea și inima familiei.”, dezvăluia pe atunci o sursă apropiată de cei doi pentru publicația People. Aceștia și-au început relația în 2011, iar Sudeikis o cerea pe Olivia de soție la finalul anului 2012.