Living

Jay Leno, de la cerșetor la bogătaș! Câte sute de milioane de dolari are în conturi ”clovnul” Americii

alexandra dutu
May 17, 2018 16:19 PM

Jay Leno a povestit în cadrul unui interviu că înainte de a ajunge celebru locuia pe străzi și abia dacă avea ce să mănânce. Apoi, s-a îmbogățit făcând pe clovnul Americii. Comediantul a strâns o avere de sute de milioane de euro, în mare parte ca gazdă a emisiunii ”The Tonight Show”, la care a renunțat în 2014.

Pe aceeasi temaClaudia Pavel a vorbit despre viața de mămică: ”Fiul meu e identic cu...”

Jay Leno a strâns o avere impresionantă, a cărei valoare se estimează la 350 milioane de dolari. Celebrul comediant și-a investit banii într-o colecție de mașini, care include 181 de autoturisme de lux, însă nu a uitat de unde a plecat.

Comediantul a dezvăluit că, înainte de a deveni celebru, locuia pe străzi.

”Da, așa e. Într-o zi, m-am urcat în avion și am venit la Los Angeles. Am căutat în ziar case care erau deschise de dimineața până la 4 p.m. Mergeam acolo la 3:30 și mă ascundeam în toaletă. Agentul imobiliar pleca și încuia ușa, așa că aveam unde să stau peste noapte. Uneori, rămâneam în casa respectivă și câte 2-3 zile. Nu stricam nimic. Am fost reținut de câteva ori pentru vagabondaj pe bulevardul Hollywood. De fapt, locul în care se află steaua mea pe bulevardul Walk of Fame este locul în care am fost ridicat de polițiști. M-au pus pe bancheta din spate a mașinii și m-au plimbat cu ei toată tura, apoi m-au lăsat să plec, dimineața. Le-am spus glume polițiștilor și, cei mai mulți dintre ei, erau tipi de treabă. Odată ce realizau că nu sunt o persoană periculoasă sau vreun nebun…”, a povestit Jay Leno, potrivit time.com.