Editor's choice

Jeanșii cu talie joasă revin în 2020

ioana pana
January 25, 2020 15:09 PM

În ceea ce privește denimul, piesa de bază a oricărei garderobe, nu ne ghidăm după un calendar al tendințelor. Uneori optăm pentru jeanși evazați, alteori pentru un mom-fit, neexistând un plan universal-valabil dictat de casele de modă căruia să ne conformăm cu rigurozitate.

Pe aceeasi temaBustul accentuat, cea mai nouă tendință de pe podiumurile Săptămânilor Modei

Jeanșii cu talie joasă revin în 2020

Dacă ultimul deceniu a fost dedicat taliei înalte sau mid-rise-ului, iată că 2020 ne-a rezervat tranziția către un trend despre care ne-am fi dorit să rămână uitat în sertarul cu amintiri. Suntem martorii unei schimbări majore care pune în lumina reflectoarelor revenirea jeanșilor cu talie joasă în moda momentului.

Flashback-uri cu Paris Hilton, Cristina Aguilera și trioul Destiny’s Child nu întârzie să ne apară în minte, astfel încât alături de sentimentul de repulsie resimțit la scară largă (drept dovadă sintagma “low rise jeans”, care la primul search pe Google este urmată de sugestiile “are ugly”, “are the worst” și “are uncomfortable”), se va remarca și fondul nostalgic al acestei reveniri în tendințe.

Chiar și așa, starurile deceniilor trecute nu sunt singurii ambasadori ai jeanșilor cu talie joasă. Multe celebrități ale momentului au adoptat deja trendul, printre care Bella Hadid (o cunoscută împătimită a implementării tendințelor atipice), Emily Ratajkowski și Sarah Snyder. Pe podiumuri, am regăsit piesa controversată în colecțiile Chanel, Versace, Tom Ford și Fenty Puma by Rihanna.

Rămâne de văzut cât va dura până când jeanșii cu talie joasă vor deveni parte din standarul normalității. Până atunci, urmărește galeria foto pentru modalități inspiraționale de a-i purta.