News

Jenna Dewan a născut! Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul!

irina.letitia
March 11, 2020 14:07 PM

Jenna Dewan a anunțat nașterea celui de-al doilea său copil printr-o postare pe Instagram! Ieri seară, vedeta a postat prima poză cu fiul său și al logodnicului Steve Kazee, care s-a născut pe data de 6 martie 2020!

Jenna Dewan a născut! Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul!

Fosta soție a lui Channing Tatum, în vârstă de 39 de ani, are o frumoasă relație cu Steve Kazee, 44 de ani, cu care s-a logodit în luna octombrie anul trecut. Cei doi proaspeți părinți au postat fiecare imagini emoționante cu bebelușul lor.

Jenna a făcut anunțul pe contul său de Instagram, acolo unde l-a și prezentat lumii pe Callum Michael Rebel Kazee, născut vinerea trecută, 6 martie. ”Si deodată, inimile noastre au explodat în eternitate și chiar mai departe de ea! Bine ai venit pe lume, îngerașul nostru!” a fost mesajul mămicii pentru fiul său.

Nici proaspătul tătic nu s-a lăsat mai prejos și a postat la rândul său o imagine cu micuțul! Steva l-a arătat lumii pe bebelușul Callum printr-o poză alb negru, în același stil cu cea postată de Jenna.

Vezi această postare pe Instagram

In an instant our universe burst wide open and nothing would ever be the same. Welcome to earth star child. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20

O postare distribuită de Steve Kazee (@stevekazee) pe

Jenna s-a bucurat din plin de sarcină și a radiat de fericire, mărturie stând imagini cu aceasta pe tot parcursul gravidității. Mai mult, Jenna a impresionat cu stilul său vestimentar, extrem de cool și feminin, care i-a venit perfect și i-a pus în evidență burtica de gravidă.

Anunțul că este gravidă a fost făcut în luna septembrie a anului trecut, iar la puțin timp cuplul s-a logodit. Jenna mai are un copil, din căsnicia cu actorul Channing Tatum, în vârstă de 6 ani, pe nume Everly.

Descoperă mai multe imagini cu Jenna, în Galeria foto!