News

Jenna Dewan și Steve Kazee s-au logodit

iulia.statie
February 20, 2020 11:00 AM

Jenna Dewan și Steve Kazee s-au logodit! Actrița a făcut frumosul anunț public pe un site de socializare, la cinci luni după ce ea anunța că o să devină din nou mămică.

Pe aceeasi temaChanning Tatum și Jenna Dewan au divorțat oficial! Acum două luni ea anunța că este însărcinată

În fotografie, cei doi apar sărutându-se, iar pe degetul vedetei se poate vedea frumosul inel. „O viață întreagă să iubesc și să cresc alături de tine…tu ai inima mea”, a scris aceasta.

Jenna Dewan și Steve Kazee s-au logodit

Cei doi anunțau în urmă cu cinci luni că se pregătesc să își mărească familia și că vor avea primul copil împreună. Jenna mai are o fetiță pe nume Everly, în vârstă de 6 ani, din fostul mariaj cu Channing Tatum. „Nu am putea fi mai fericiți pentru faptul că familia noastră se mărește!”, le-au zis Dewan și Kazee celor de la People.

Jenna și Kazee sunt împreună din octombrie 2018, făcând relația oficială la câteva luni după ce Channing și actrița le dezvăluiau fanilor faptul că au decis să se despartă. Deși cei doi par extrem de fericiți împreună, au preferat să își trăiască povestea de iubire discret, departe de camere.

Nici iubitul ei nu s-a putut abține din a transmite minunatele vești. „Când te trezești dimineața o să-ți sărut fața cu un zâmbet cum nimeni nu a mai văzut. Când te trezești dimineața, îți voi săruta ochii și o să îți spun că tu ești pe care am iubit-o în toți acești ani.”, a scris el.