News

Jennifer Aniston, declarații inedite la adresa lui Brad Pitt: „Cred că ești atât de sexy”

iulia.statie
September 18, 2020 18:17 PM

Brad Pitt și Jennifer Aniston au participat împreună la citirea scenariului filmului ‚Fast Times at Ridgemont Hight’, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale momentului, iar interacțiunea dintre ei nu ne-a dezamăgit.

Pe aceeasi temaAșa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună pe ecran

Admiratorii i-au putut admira pe cei doi pe Facebook și TikTok, ei făcând parte dintr-un eveniment caritabil ce strânge fonduri pentru organizația CORE, ce ajută persoanele defavorizate ce au fost afectate de coronavirus, dar și pentru organizația Reform Alliance.

Brad Pitt, ce a jucat personajul cu același prenume, a apărut într-o scenă în care avea fantezii cu personajul Linda Barrett, cel interpretat chiar de fosta lui soție. Încă de la apariția lor la premiile SAG, fanii au sperat la o împăcare, iar acest eveniment a întârit rugămințile tuturor ca aceștia să formeze din nou un cuplu.

Morgan Freeman a narat acțiunea, iar actorii prezenți nu își puteau abține râsetele, mai ales în timp ce personajul Brad avea un moment extrem de intim în timp ce se gândea la personajul Linda. Totuși, cel mai amuzant a fost atunci când Jennifer Aniston a început să își spună replicile: „Bună, Brad. Știi cât de drăguț am crezut mereu că ești. Cred că atât de sexy. Vrei să vii la mine?”, i-a spus aceasta fostului soț, ce era extrem de amuzat de situație.

O altă vedetă ce nu și-a putut reține râsul este și Julia Roberts, ce s-a distrat copios datorită replicilor dintre cei doi foști soți.

 

View this post on Instagram

 

Jen and Brad sharing a scene at the table reading of the movie fast times at ridgemont high (17 September) @jenniferaniston . . . #jenniferaniston #faniston #jenniferanistonfans #bradpitt #brennifer #fasttime

A post shared by Faniston🌺 (@jenanistonidol) on

Deși evenimentul a avut parte și de neplăceri, cum ar fi viteza internetului, nu putem spune că nu ne-am distrat urmărindu-i pe toți actorii faimoși ce au participat, însă, preferații noștri au fost Brad Pitt și Jennifer Aniston, cu siguranță.

Jen și Pitt s-au cunoscut în 1998, căsătorindu-se în 2000. Aceștia au mai apărut o singură dată împreună pe ecrane, într-un episod din faimosul serial Friends. Cei doi și-au spus adio în 2005, dar, în ultima vreme ei au reluat legătura, Brad Pitt fiind prezent la petrecerea dată în ocazia zilei de naștere a actriței.