News

Jennifer Aniston, dezamăgită de acțiunile lui Brad Pitt privind noua iubită?

iulia.statie
September 15, 2020 12:53 PM

Deși divorțul din 2005 al celor două staruri a fost extrem de mediatizat, Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au apropiat din nou recent, existând chiar și câteva zvonuri că între ei există ceva mai mult după ce au fost văzuți îmbrățișându-se la premiile SAG în ianuarie, iar actorul a mers la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a vedetei.

Pe aceeasi temaAșa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, supărată pe Brad Pitt?

Speculațiile s-au intensificat când, în timpul pandemiei, au existat zvonuri privind cărora aceștia petrec extrem de mult timp împreună, ba chiar o anumită publicație de peste oceane susținea că Brad o ajută pe Jen își împlinească visul de a deveni mamă prin a adopta.

Totuși, legătura lor a fost umbrită în această vară după ce Brad s-a revăzut cu Angelina Jolie, cei doi petrecând mai mult timp cu micuții lor, un lucru pe care Aniston l-a înțeles, ba chiar simpatizat. Apropiații lor susțin faptul că Jen reevaluează prietenia ei cu actorul după ce acesta și-a dus presupusa nouă iubită, pe Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, la Chateau, Miraval, proprietate pe care Brad o deține împreună cu Angie.

Ce reacție a avut Jennifer Aniston după ce a aflat că Brad Pitt are o relație

Starurile s-au căsătorit acolo în 2014, iar Brad Pitt și-a dus noua iubită în vizită chiar când trebuia să aibă loc aniversarea cu Angelina de șase ani. Nicole este căsătorită cu Roland Mary, ce i-a făcut cunoștință actorului cu soția sa, căci aceștia au un mariaj deschis.

Acțiunile lui Brad au lăsat-o pe Angie ‚furioasă și complet uluită’. De asemenea, au servit ca o amintire dureroasă pentru Jennifer privind propria despărțire a celor doi.

Căsnicia lui Jennifer Aniston cu Brad Pitt a durat cinci ani. Actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie în timpul filmărilor producției Mr. & Mrs. Smith. Deși nimeni nu credea că aceștia se vor despărți, se pare că nici relația lor nu a rezistat, divorțul fiind unul lung mediatizat și plin de bătălii în ceea ce privește custodia micuților lor.