Vedete

Jennifer Aniston, dezvăluri din perioada în care a încercat să rămână însărcinată. Ce spune despre infertilitate: "Le-am încercat pe toate"

Camelia
November 10, 2022 10:54 AM

Jennifer Aniston, dezvăluri despre infertilitate. Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Cu toate că se bucură de succes pe plan profesional, vedeta nu a avut parte de aceleași împliniri din punct de vedere personal.

Astfel că, Jennifer Aniston a făcut, de curând, dezvăluri despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată. Actriţa a vorbit, pentru o publicație internațională, despre problema legată de infertilitate.

Jennifer Aniston a vorbit, de curând, despre perioada în care a încercat să aibă un copil. Actrița de la Hollywood a făcut dezvăluiri și din relația cu fostul soț.

Jennifer Aniston, dezvăluri după ce a încercat să aibă un copil

Jennifer Aniston a făcut dezvăluiri, de curând, unde a vorbit despre un un aspect din viața sa pe care, până acum, l-a ținut departe de camerele de filmat. Actriţa a povestit, pentru o publicație internațională, despre durerea provocată de infertilitate.

Mai mult de atât, vedeta a precizat și cum a reușit să facă față bârfelor care speculau despre viața privată. Jennifer Aniston a mărturisit că ea chiar încerca să aibă un copil, însă nu reușea să rămână însărcinată.

Jennifer Aniston, dezvăluri despre infertilitate

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți aniAm încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate. Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soțul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună. Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat. ”, a declarat Jennifer Aniston.

Mai mult de atât, vedeta de la Hollywood a spus că acum nu mai are regrete.

Nu am regrete. Acum mă simt ușurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat„., a mai spus vedeta.