News

Jennifer Aniston, discuție amuzantă cu Sandra Bullock despre iubitul împărțit

iulia.statie
February 12, 2020 12:17 PM

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre cum este viața ei la 51 de ani, în timp ce a fost intervievată de Sandra Bullock și a pozat pentru Interview Magazine.

Pe aceeasi temaBrad Pitt și Jennifer Aniston, împreună la Globurile de Aur 2020

În timpul discuției, acestea au dezvăluit cum au dezvoltat o așa prietenie frumoasă după ce Tate Donovan, cu care amândouă au fost împreună, le-a făcut cunoștiință la Globurile de Aur în anii ’90.

Cele două și-au amintit de timpul petrecut cu Tate, dar au vorbit și despre planurile lor de viitor.

Jennifer Aniston, discuție amuzantă cu Sandra Bullock despre iubitul împărțit

„El este foarte răbdător, ținând cont că a fost împreună cu amândouă.”, a zis Sandra Bullock.

„Se pare că el are un gen preferat.”, a adăugat și Aniston.

Sandra, 55, a fost logodită cu Tate din 1992 până în 1995. După, ea l-a cunoscut pe Matthew McConaughey. Apoi, Jen a fost împreună cu Tate din 1995 până în 1998. Următorul său iubit a fost Brad Pitt.

Astăzi, Jennifer este singură, divorțată de cel de-al doilea soț, Justin Theroux, iar Sandra este într-o relație fericită cu Bryan Randall.

Prietenia lor nu a fost chiar instantă. După ce s-au cunoscut, acestea s-au revăzut la nunta unui prieten compun. „Eu ți-am trimis o notă și tu mi-ai trimis un shot.”, a zis Aniston către Sandra.

Totuși, cele două și-au lăudat și talentele actoricești dar și calitățile deprinse din copilărie. Sandra a recunoscut că Jennifer poate să rămână pozitivă și atunci când lucrurile nu merg așa cum sunt plănuite.

„Cred că acest lucru vine din faptul că am crescut într-o casă în care nu mă simțeam în siguranță și am urmărit adulții în timp ce erau răi unii cu ceilalți.”, a răspuns Jen.

„Am învățat lucruri despre comportamentul uman ce m-au făcut să mă gândesc că nu vreau să fiu așa. Nu vreau să experimentez acest sentiment și nu vreau ca cineva să simtă acest lucru. Deci, cred că trebuie să le mulțumesc părinților mei pentru asta.”, a zis Aniston.

Cele două și-au împărtășit și planurile de viitor cu fanii, iar ale lui Aniston sună perfect.

„Aud oceanul, văd oceanul, aud râsete, văd copii alergând, aud gheața într-un pahar, miros mâncarea gătită.”, a spus Jennifer.