News

Jennifer Aniston îl vrea înapoi pe Brad Pitt? La ce este dispusă actrița să renunțe pentru a-l recâștiga

iulia.statie
February 15, 2020 13:00 PM

Jennifer Aniston trebuie să renunțe la câteva lucruri înainte de a se împăca cu fostul ei soț, Brad Pitt, după cum a dezvăluit publicația Radar Online.

Pe aceeasi temaBrad Pitt şi Jennifer Aniston au petrecut un weekend romantic la Roma

Mai mult, Jen ar face orice ca îl regâștige pe actor, chiar dacă acest lucru implică renunțarea la alcool. Brad s-a confruntat cu dependența de alcool, însă a reușit să câștige lupta în 2017.

O sursă apropiată de Aniston le-a spus celor de la publicația menționată mai sus că ea simte că ar trebui să renunțe la alcool pentru a se împăca cu fostul ei soț.

Jennifer Aniston îl vrea înapoi pe Brad Pitt? La ce este dispusă actrița să renunțe pentru a-l recâștiga

„Jen și mulți prieteni de-ai ei au fost sceptici, însă după ce și-au dat seama că Brad chiar a renunțat la alcool, Jen a fost pusă față în față cu un adevăr dur.”, a dezvăluit sursa.

„Ea trebuie să renunțe la alcool pentru a se împăca cu el. Este mai ușor de zis decât de făcut, căci mereu simte nevoia de un martini la sfârșitul unei zile grele.”, a continuat aceeași sursă.

Aceste declarații vin imediat după întâlnirea celor doi de la premiile SAG de luna trecută. Mai mult, aceștia s-ar fi întâlnit în secret și la premiile Oscar, după ce Pitt a câștigat premiul pentru ‚Cel mai bun actor într-un rol secundar.’

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în iulie 2000, însă relația nu a avut succes și cei doi s-au despărțit în octombrie 2005.