News

Jennifer Aniston purta inelul de logodnă când s-a reîntâlnit cu Brad Pitt la SAG Awards

iulia.statie
May 18, 2020 17:02 PM

Jennifer Aniston încă poartă inelul de logodnă pe care Brad Pit i l-a oferit, după cum scrie presa străină.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Se pare că vedeta nu a putut să renunțe la inelul de logodnă în valoare de 500,000 dolari, pe care Brad i l-a oferit atunci când a cerut-o de soție în 1999. Deși decizia aceasta nu este o mișcare neprevăzută, publicația The Cheat Sheet scrie că actrița purta și un inel cu diamant uriaș când l-a revăzut pe fostul partener în acest an.

Jennifer Aniston nu a putut să renunțe la inelul de logodnă dăruit de Brad Pitt

Mai mult, fanii au observat și ei că Jennifer Aniston purta un inel ce semăna foarte tare cu cel de logodnă oferit de Brad acum 20 de ani, atunci când aceștia s-au revăzut la premiile SAG la începutul anului. Publicația menționată mai sus susține că în pozele în care ei doi au fost surprinși râzând și vorbind se poate observa bijuteria.

 

View this post on Instagram

 

Reunited. @jenniferaniston

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Părerea lui Brad a contat foarte tare atunci când inelul a fost creat, acesta lucrând cu bijutiera Silvia Damiani pentru a se asigura că partenera lui de atunci va avea inelul perfect. Design-ul a pornit de la o pereche de cercei pe care Pitt îi făcuse cadou actriței în trecut.

Totuși, Brad Pitt a dat în judecată compania designerului Damiani pentru că a început să vândă replici ale inelului. Mai târziu, se decidea că acest inel este unic, având o piatră uriașă în mijloc și fiind înconjurată de diamante mult mai mici.

Coincidență sau nu, atunci când Jen s-a logodit cu cel de-al doilea soț, Justin Theroux, acesta a cheltuit și el aceeași sumă ca și Brad pe inel. Veștile că vedeta purta bijuteria primită de la fostul soț nu fac decât să întețească speculațiile conform cărora aceștia s-ar putea să redevină din nou cuplul de aur de la Hollywood.