News

Jennifer Aniston și Brad Pitt se vor reuni la Globurile de Aur 2020

iulia.statie
January 4, 2020 12:43 PM

Stelele se vor alinia pentru a ne oferi cea mai frumoasă reuniune ce ne va aduce aminte de anii ’90. În acest weekend, premiile Globurile de Aur vor onora cele mai mari staruri de la Hollywood, iar printre acestea vor fi prezenți și Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Pe aceeasi temaBrad Pitt şi Jennifer Aniston au petrecut un weekend romantic la Roma

Potrivit E! News, aceasta va fi prima oară după despărțirea lor din 2005 când se vor revedea pe covorul roșu, la un eveniment de așa mare anvergură. Aniston și Pitt au fost amândoi nominalizați pentru Teen Choice Awards 2009, însă niciunul nu a fost prezent la eveniment. Mai mult, ei au fost nominalizați și pentru People’s Icon Award, însă Jen a dus premiul acasă.

Jennifer Aniston și Brad Pitt se vor reuni la Globurile de Aur 2020

O altă oportunitate pe care au avut-o pentru a se revedea a fost la MTV Movie + TV Awards , însă, deși amândoi erau nominalizați, ei nu au participat pentru a-și lua premiile. Globurile de Aur ar fi acum ocazia perfectă pentru a-i revedea pe aceștia împreună pe covorul roșu!

Dar să nu credeți că ei s-au evitat complet după divorț. Jen și Pitt au petrecut timp împreună la petrecerea anuală de Crăciun dată de actriță, iar Brad a fost prezent la ziua acesteia atunci când a împlinit 50 de ani.

„În ultimii ani au păstrat legătura și vorbesc ocazional”, le-a zis o sursă celor de la E! News luna trecută.

„Dacă se vor întâlni, se vor felicita și vor discuta puțin. Ei își doresc tot ce e mai bun unul pentru celălalt. Trecutul este de multă vreme trecut. Ei nu vorbesc des, dar atunci când o fac sunt extrem de pozitivi. Pentru ei nu este surprinzător că se vor întâlni așa cum este pentru ceilalți. Nu au probleme în a fi în același loc.”, a continuat sursa.

În acest an, Jennifer a fost nominalizată pentru premiul de ‘Cea mai bună actriță într-un serial TV’ pentru drama ‚The Morning Show’, iar Pitt pentru premiul de ‘Cel mai bun actor într-un rol secundar’ pentru ‚Once Upon a Time In Hollywood’, potrivit InStyle.