News

Jennifer Aniston și Brad Pitt și-au petrecut vacanța împreună

andreea voicu
September 6, 2018 17:14 PM

Zvonurile unei împăcări între Brad Pitt și Jennifer Aniston se adâncesc. Potrivit presei internaționale, cei doi actori și-au petrecut câteva zile de vacanță împreună în Italia.

Pe aceeasi temaKate Middleton se află în topul influencerilor din familia regală în materie de stil

Jennifer Aniston și Brad Pitt au stat cazați la casa lui George Clooney, care le-a pus la dispoziție vila sa de vacanță.

Brad Pitt se afla deja în Italia, alături de una dintre fiicele sale, Shiloh, în timp ce Jennifer Aniston era ocupată cu filmările pentru noua sa producție, ‘Murder Mystery’. Se pare că actorul a profitat de faptul că aceasta se afla în nordul Italiei și i-a propus să petreacă câteva zile împreună, la vila lui George Clooney.

Jennifer Aniston și Brad Pitt și-au petrecut vacanța împreună

Mai mult de atât, actrița se înțelege foarte bine cu fiica lui Brad Pitt. Nu este prima dată când se vorbește despre o posibilă împăcare a lui Brad Pitt Jennifer Aniston. În ultimele luni, cei doi actori au fost surprinși de mai multe ori împreună.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi timp de cinci ani, între 2000 şi 2005. Ulterior, Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu Justin Theroux.

Vedeta de la Hollywood a anunțat la începutul acestui an că divorțează după 3 ani de căsnicie cu bărbatul.

Brad Pitt a mai fost însurat cu Angelina Jolie, de care s-a separat în anul 2016. Cei doi au dus o luptă aprigă pentru custodia celor șase copii pe care îi au împreună. În cele din urmă, aceștia au ajuns la o înțelegere comună pentru custodia copiilor.