News

Jennifer Aniston voia să renunțe la actorie! Care a fost motivul

iulia.statie
October 1, 2020 13:27 PM

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre faptul că, acum nu multă vreme, chiar s-a gândit să plece din industria divertismentului.

Pe aceeasi temaBrad Pitt îi scria bilețele de dragoste lui Jennifer Aniston! Ce s-a întâmplat când le-a găsit Justin Theroux

Jennifer Aniston voia să renunțe la marea ei pasiune, actoria

Într-un interviu cu Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett pentru podcast-ul ‚Smartless’, starul din Friends a dezvăluit că faptul că a lucrat la un film la care mediul de lucru nu era așa plăcut a convins-o să se retragă din actorie. Totul s-a întâmplat înainte de a juca în ‘The Morning Show’.

„Trebuie să zic că în ultimii doi ani mi-a trecut asta prin minte, într-un mod în care nu am mai pățit până acum. Mă gândeam că nu mai am vlagă. Nu știam dacă mă mai interesează.”, a spus Aniston despre un proiect ce nu era așa de bine pus la punct și a făcut-o să se gândească la decizia de a pleca.

La scurt timp după, aceasta a fost chemată pentru a o juca pe Alex Levy în ‚The Morning Show’. Actrița a dus acasă pentru acest rol trofeul ‚Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series’ la premiile Screen Actors Guild Award.

Care este rolul favorit al actriței

De asemenea, aceasta a povestit că dacă actoria nu era pasiunea ei cea mai mare, probabil ar fi mers pe design interior. „Iubesc designul interior. Este locul meu fericit. Cu siguranță, este un loc fericit pentru mine.”, a zis ea.

Din fericire pentru fanii ei, aceasta nu a renunțat. Cât despre rolul său favorit, ea a dezvăluit că serialul Friends rămâne printre preferatele sale: „Evident că ador Friends. Trebuie să spun că este pe primul loc.”

Jennifer Aniston va putea să intre din nou în pielea personajului Rachel Green printr-o reuniune Friends care este extrem de așteptată, chiar dacă momentul a fost amânat din cauza pandemiei, la fel cum evenimentele anuale sau filmările au fost și ele amânate sau anulate.