News

Jennifer Garner a spus adevărul: este sau nu însărcinată?

iulia.statie
September 13, 2020 17:06 PM

Jennifer Garner a stârnit multe controverse printr-o nouă postare pe Instagram, iar fanii s-au întrebat imediat dacă actrița așteaptă din nou un bebeluș.

Pe aceeasi temaJennifer Garner şi Meghan Markle, în aceeaşi rochie. Cine a copiat pe cine

Este Jennifer Garner însărcinată?

Totuși, la videoclip-ul de la ferma pe care aceasta o deține în Oklahoma, un admirator și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă este din nou însărcinată, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

„Am 48 de ani, trei copii sănătoși și nu sunt și nu voi mai fi niciodată însărcinată. Putem lăsa pentru totdeauna aceste zvonuri deoparte. M-am îngrășat de la Covid-19? Posibil. Dar aceasta este cu totul altă poveste.”, a explicat actrița, răspunzând la întrebarea ce era pe buzele tuturor.

La videoclip-ul cu aceasta, ea a strâns multe comentarii și aprecieri chiar și de la prietenele ei vedete, cum ar fi Natalie Portman și Reese Witherspoon, iar descrierea aleasă a fost una sugestivă, demonstrând cât de mult îi place locul acela actriței: „Ferma familiei, este, așa cum spun copiii mei, locul meu fericit, organic, biodinamic. Cred că dragostea pe care mătușa și unchiul meu au pus-o în dezvoltarea recoltei de cartofi dulci de anul acesta va adăuga o bunătate delicioasă pentru copiii noștri. Însă, înainte, faceți cunoștință cu cei care cosesc: Simon, Pete, Boaz, Pignut, Mistletoe și Mayapple.”

 

View this post on Instagram

 

My family farm is, as the kids say, my organic, biodynamic happy place. I can’t help but feel like the love my Aunt and Uncle put into growing this year’s sweet potato crop will add to @onceuponafarm’s delicious goodness for your kids. But first—meet our lawnmowers: Simon, Pete, Boaz, Pignut, Mistletoe, and Mayapple. 👩🏻‍🌾🍎🌞🚜♥️

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Jennifer Garner formează un cuplu cu Bradley Cooper?

Recent, apariția lui Jennifer Garner alături de Bradley Cooper a stârnit câteva suspiciuni, toată lumea întrebându-se dacă cei doi formează un cuplu.

Gossip Cop, o publicație ce investighează știrile despre vedete, a explicat că întâlnirea dintre cei doi nu a fost mai mult decât o vacanță între prieteni. O sursă apropiată de aceștia a povestit pentru publicație că între ei nu este nimic romantic, iar aceștia nu încep o idilă.

Mai mult, Garner nu este furioasă pentru că fostul soț, Ben Affleck, are o relație, ci se bucură că acesta este fericit și sănătos. Publicația Heat a susținut că actrița încearcă să se răzbune pe fostul partener, dar Affleck este bun prieten cu ambele vedete, iar călătoria a fost doar ca între prieteni, nimic mai mult.