News

Jennifer Garner și Bradley Cooper formează un cuplu? Cum au fost surprinși actorii

andreea voicu
August 10, 2020 15:56 PM

Zvonurile că Jennifer Garner și Bradley Cooper ar forma cel mai nou cuplu din showbiz-ul internațional sunt din ce mai în ce mai frecvente. Actrița de 48 de ani este singură, după ce s-a despărțit de iubitul său, John Miller (42 de ani), după doi ani de relație. Jennifer Garner a mai fost măritată 13 ani cu Ben Affleck

Pe aceeasi temaBradley Cooper și Irina Shayk, surprinși din nou împreună la câteva luni de la despărțire

Și actorul Bradley Cooper, în vârstă de 45 de ani, a pus punct relației cu modelul Irina Shayk, în 2019, după o relație de 4 ani. El a mai avut o relație de scurtă durată cu Kristin O’Conner. 

Au fost surprinși la plajă

Recent, Jennifer Garner și Bradley Cooper au fost surprinși la plajă, în Malibu, în ipostaze tandre. Bradley Cooper era însoțit de fiica lui, Lea De Seine, în vârstă de 3 ani. Cei doi actori au rămas în relații foarte bune după ce au jucat împreună în filmul ‘Alias’, în 2001. În peliculă, Jennifer Garner și Bradley Cooper au jucat rolurile îndrăgostiților Sydney Bristow și Will Tippin.

În 2018, Jennifer Garner avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper, despre care afirma că este chipeș. Apropiații lor nu exclud posibilitatea ca cei doi să se cupleze.

Jennifer Garner și fostul ei soț, Ben Affleck, au trei copii împreună: două fete, Violet (15 ani) și Seraphina (11 ani) și un băiat, Samuel, de 8 ani.

Sursa: Vogue.com