News

Jennifer Grey va juca într-un nou film ‚Dirty Dancing’

iulia.statie
August 12, 2020 12:39 PM

Jennifer Grey este pregătită să îi ducă pe fanii Dirty Dancing din nou pe ringul de dans.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase filme romantice din toate timpurile

Jennifer Grey, din nou în ‘Dirty Dancing’

Potrivit Deadline, CEO Jon Feltheimer a confirmat că actrița va juca într-un nou film ‚Dirty Dancing’, numind anunțul ‚unul dintre secretele cel mai prost păstrate de la Hollywood’. Mai mult, Jonathan Levine, regizorul ‚Warm Bodies’, este și el implicat în noul proiect.

Dirty Dancing a avut premiera în 1987, cu Grey jucând în rolul principal alături de Patrick Swayze. Pelicula a adus 218 de milioane de dolari și a câștigat atât un premiu Oscar, cât și un Glob de Aur pentru piesa ‚(I’ve Had) The Time of My Life’ de către Frank Previte, John DeNicola și Donald Markowitz.

Filmul a obținut, de asemenea, multe felicitări de la critici atât pentru Grey, cât și pentru Swayze, ce au fost nominalizați la premiile Globurile de Aur pentru performanța lor. De asemenea, fanii își pot aminti că a existat o anumită continuare în 2004, numită ‚Dirty Dancing: Havana Nights’, în care au jucat Diego Luna, Romola Garai, January Jones, John Slattery și Sela Ward, pelicula încasând 28 de milioane de dolari din toată lumea.

Acest film a fost bazat pe o piesă de treatru scrisă de către Peter Sagal, iar Grey nu a apărut în film, însă, am putut să îl vedem pe Swayze, ce a jucat rolul unui instructor de dans. De asemenea, filmul a mai avut un remake pentru TV în 2017, unde Abigail Breslin a jucat-o pe Baby, personajul lui Grey și Colt Prattes l-a jucat pe Johnny Castle, personajul jucat în trecut de Swayze.

Deși nu există mai multe detalii la acest moment despre viitorul film și este încă incert dacă Grey o va juca din nou pe Baby sau alt personaj, Feltheimer le-a promis fanilor nostalgie și romantism.

„Va fi exact un film romantic, notalgic, pe care fanii francizei l-au așteptat și l-au făcut cel mai vândut titlu din istoria companiei.”, a spus acesta.