News

Jennifer Lawrence se căsătorește sâmbătă! Tot ce trebuie să știi despre nuntă 

iulia.statie
October 18, 2019 17:05 PM

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se căsătoresc în această sâmbătă în Rodos, iar locul ales pentru ceremonie este spectaculos.

Pe aceeasi temaEste imens! Cum arată inelul de logodnă al actriței Jennifer Lawrence

Cei doi vor avea aproximativ 150 de invitați, potrivit TMZ. Nu au fost dezvăluite detaliile privind lista de invitați sau rochia de mireasă.

Jennifer Lawrence se căsătorește sâmbătă! Tot ce trebuie să știi despre nuntă

Meniul ales de ei va îndeplini visele oricârui gurmand. Acesta conține aperitive interesante, cum ar fi prăjiturile din cartofi dulci, gogoși din cod, varză de Bruxelles cu gălbenuș de ou. Invitații vor avea de ales dintre două feluri principale: pulpă de vițel cu sos vânătoresc sau pește prăjit pe lemn.

De asemenea, și desertul a fost ales cu mare grijă, compus din budincă de pâine din aluat copt cu ciocolată și frigănele de conopidă.

Invitații se vor bucura de băuturi ca bourbon sau gin cu castraveți și lavandă.

Totuși, Jennifer a păstrat misterul cu privire la nuntă, fără a da vreo declarație. Totuși, cu ceva vreme în urmă ea spunea că nu are emoții și este foarte calmă cu privire la organizarea evenimentului.

„Nu am fost nervoasă. Sunt prea leneșă pentru a fi nervoasă. Când am văzut rochia am zis: ‚asta e rochia pe care trebuie să o aleg”. Am avut un singur moment limită, când am plâns deoarece nu voiam o petrecere a burlăcițelor, însă am organizat una în ultimul moment.”, a spus ea.

Cât despre alesul său, aceasta a știut din prima clipă că se va căsători cu el.

„L-am întâlnit pe Cooke și mi-am dorit să mă căsătoresc cu el. El este prietenul meu cel mai bun.”, a zis Jennifer.

Sursă: Elle