News

Jennifer Lopez a dezvăluit ce rol nominalizat la Oscar a refuzat

iulia.statie
January 17, 2020 15:33 PM

În timp ce fanii sunt extrem de supărați pentru că JLO nu a obținut o nominalizare pentru rolul său în pelicula ‚Hustlers’ la premiile Oscar, artista a dezvăluit că a refuzat în trecut un rol ce i-ar fi putut aduce acest premiu mult dorit.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

Lopez le-a împărtășit celor de la Vanity Fair că rolul principal în thriller-ul ‚Unfaithful’, unde ar fi jucat alături de Richard Gere, i-a fost oferit ei, însă l-a refuzat. Apoi, Diane Lane a jucat acel personaj, fiind nominalizată la Oscar pentru această peliculă.

Jennifer Lopez a dezvăluit ce rol nominalizat la Oscar a refuzat

JLO a recunoscut că scenariul nu era complet în momentul în care rolul i-a ofost oferit, deci a ales să meargă mai departe și să refuze să joace în acest film.

„Trebuia să știu că Adrian Lyne va fi extraordinar, dar nu mi-am dat seama atunci. Diane Lane a fost perfectă pentru acest rol, parcă era făcut pentru ea, dar când mă gândesc la acest lucru…aș vrea să mă împușc în picior. Chiar aș vrea.”, a dezvăluit artista.

Totuși, JLO a jucat în două filme în acel an, thriller-ul ‚Enough’ și comedia romantică ‚Maid in Manhattan’, ce a încasat 163, 8 milioane de dolari în toată lumea. La puțin timp după, ea și-a lansat albumul ‚This Is Me…Then’, iar melodia ‚All I Have’ a devenit numărul 1 în Billboard.

Mai mult, ‚Unfaithful’ rămâne ultimul film făcut de Lyne înainte ca acesta să se decidă să lucreze pentru teatru, deși, în momentul de față, el lucrează la un alt thriller, alături de Ben Affleck și Ana de Armas.

Care sunt proiectele artistei de viitor? JLO poate fi văzută alături de Shakira la Super Bowl, potrivit Entertainment Weekly.