Fashion

Jennifer Lopez a încheiat sezonul decernărilor de premii printr-o ținută în valoare de 9 milioane de dolari 

iulia.statie
January 21, 2020 16:57 PM

Doar cu puțin înainte ca premiile SAGA să înceapă, Jennifer Lopez și-a făcut apariția pentru ultima oară ca și nominalizată la un premiu în acest sezon. Actrița, nominalizată pentru un premiu SAG datorită rolului ei în ‚Hustlers’ a ales o rochie elegantă, doar pe un umăr, neagră, semnată Georges Hobeika.

Pe aceeasi temaControverse între celebrități. Cele mai aspre scandaluri ale deceniului

Jennifer Lopez a încheiat sezonul decernărilor de premii printr-o ținută în valoare de 9 milioane de dolari

Nu doar rochia a atras toate privirile. JLO a accesorizat ținuta cu bijuterii în valoare de 9 milioane de dolari create de Harry Winston, iar colierul din diamante de 73 de carate a strălucit la propriu în look-ul acesteia.

Doar în câteva săptămâni, Jennifer a avut un impact uriaș asupra evenimentelor de pe covorul roșu datorită ținutelor alese de ea. Startul acestor look-uri a fost dat de International Film Festival Awards, unde a purtat o rochie cu imprimeu floral făcută de Richard Quinn, cu o trenă extrem de lungă, ce a făcut paparazzi să înnebunească pentru a o surprinde în cât mai multe poze.

La Globurile de Aur, ea a purtat o rochie Valentino pe covorul roșu, iar apoi, ea a purtat o rochie albă semnată Zuhair Murad, cu detalii din dantelă și partea de jos transparentă, pentru un look cu adevărat spectaculos.

La Critics Choice Awards, penultima ei apariție, Lopez a încercat o cu totul altă direcție. Rochia într-o nuanță subtilă de bej semnată Georges Hobeika a fost brodată cu micuțe cristale, perfecte pentru covorul roșu.

Iată toate ținutele alese de Lopez pentru acest sezon:

Jennifer Lopez într-o ținută Georges Hobeika la Critics’ Choice Awards, 12 ianuarie 2020. 

 

 JLO într-un look semnat Elie Saab la Film Critics Association Awards, 11 ianuarie 2020. 

 

 Jennifer Lopez în Valentino la Globurile de Aur, 5 ianuarie 2020. 

 

 Lopez într-o ținută semnată Richard Quinn la Palm Springs International Film Festival Film Awards, 2 ianuarie 2020.