News

Jennifer Lopez a renunțat la extensii și autobronzant! Cum și-a făcut apariția vedeta

iulia.statie
February 27, 2020 15:36 PM

Jennifer Lopez este o vedetă ce mereu ne surprinde cu apariții cât mai desăvârșite. Indiferent dacă alege să apară într-o ținută sport sau o una extravagantă, ea se asigură că fiecare look este fără de cusur.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

Iubitoare a bronzului, Jennifer mereu afișează o piele perfectă, ciocolatie și se asigură că și machiajele sale sunt în același ton glowy ca și pielea sa. Mai mult, JLO este văzută extrem de rar fără extensii, podoaba ei capilară fiind una la care ține foarte mult.

Acum, starul și-a surprins extrem de tare fanii. Jennifer a apărut îmbrăcată într-o ținută sport, formată dintr-un crop top și colanți. Aceasta a renunțat la autobronzant, apărând cu o piele foarte albă și la extensii.

Jennifer Lopez a renunțat la extensii și autobronzant! Cum și-a făcut apariția vedeta

JLO s-a afișat de data aceasta complet naturală, pozele luând cu asalt internetul. Deși există fotografii cu aceasta nemachiată, nefiindu-i frică să se pozeze în orice ipostază, sunt rare aparițiile sale în care nu este bronzată și nu are părul lung.

 

View this post on Instagram

 

Jennifer Lopez makes very RARE move of ditching hair extensions to show off her NATURAL locks and skipping her usual spray tan to reveal pale skin ♥️♥️♥️ Credit: MiamiPIXX/BACKGRID

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on