Beauty

Jennifer Lopez a spus adevărul: a apelat sau nu la botox?

Camelia
July 6, 2023 12:01 PM

Chiar înainte de lansarea liniei sale de beauty, JLO Beauty, Jennifer Lopez, ce are fiecare apariție fără de cusur, a făcut dezvăluiri sincere despre cum își menține chipul fără riduri, explicând dacă a apelat sau nu vreodată la botox.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

A apelat Jennifer Lopez la botox?

„Nu am avut niciodată botox. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor care fac acest lucru, nu este treaba mea. Eu merg mai mult spre o abordare naturală de îngrijire a pielii…dar vreau să funcționeze produsele mele. Vreau acidul hialuronic acolo. Vreau lucrurile care vor ajuta, nu vreau să trebuiască să recurg la ace la un moment dat. Nu spun că nu voi face acest lucru într-o zi, dar nu am făcut-o încă.”, a dezvăluit ea într-un apel video cu producătorul ‚In the Morning’.

Jennifer Lopez a povestit că la începutul carierei sale, un fost iubit a încurajat-o să recurcă la injecții pentru estomparea ridurilor. „Aveam 20 de ani și mă întâlneam cu acest tip. S-a dus la un dermatolog, eu m-am dus la alt dermatolog. Dermatologul meu mi-a oferit o substanță de curățare excelentă și protecție solară și mi-a spus că dacă le voi folosi de acum înainte, pielea mea va fi sănătoasă.”

Totuși, doctorul iubitului ei de pe atunci a avut altă părere: „Ea mi-a spus: ‚Știi că ai o linie mică chiar aici? Ar trebui să începem cu botox.’”

„Nu îmi plăceau acele oricum, dar iubitul meu mi-a spus: ‚Da, ar trebui să începi. Trebuie să faci asta.’ Am spus nu, mulțumesc. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi început cu botoxul de la 23 de ani, cum aș arăta acum. Chipul meu ar arăta altfel astăzi.”, a spus cântăreața.

Secretele lui Jennifer Lopez

Care este secretul vedetei? Aceasta folosește ulei de măsline și spune că a ajutat-o mult: „Este un secret pe care îl am de mulți ani, deoarece funcționează cu adevărat.”

Pe lângă uleiul de măsline, Jennifer nu uită niciodată de protecția solară: „Încurajez pe toată lumea să facă asta încă de la 15 ani, să folosească protecție solară în fiecare zi. Acesta este secretul pentru îngrijirea pielii, dar oamenii nu se folosesc de el. Folosesc creme hidratante, dar nu aplică protecție solară în fiecare zi. Fac acest lucru de când aveam 22 de ani.”