Beauty

Jennifer Lopez, acuzată că și-a făcut operații estetice! Cum a răspuns vedeta

iulia.statie
January 18, 2021 16:04 PM

Încă de când și-a lansat noul brand de beauty, numit JLO Beauty, Jennifer Lopez a vorbit deschis despre operațiile estetice, explicând dacă a apelat sau nu la botox de-a lungul anilor.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Jennifer Lopez le-a dezvăluit fanilor totul despre operațiile estetice

Chiar dacă le-a răspuns fanilor la toate curiozitățile, vedeta a fost acuzată de un admirator pe Instagram că a recurs cu siguranță la botox, iar aceasta a oferit un comentariu perfect: „Aceasta este doar fața mea! Nu am recurs niciodată la botox, la niciun medicament injectabil sau chirurgical!”

De asemenea, cântăreața nu a ratat ocazia pentru a discuta și de compania ei nouă de care se bucură enorm: „Puteți să vă luați produse JLO Beauty să vă simțiți bine în propria piele! Iată un alt secret JLO Beauty: încercați să petreceți timp fiind pozitivi, buni și încercând să îi ridicați pe alții, nu vă petreceți timpul doborând alte persoane, acest lucru vă va menține tineri și frumoși! Vă transmit dragoste.”, a completat Jennifer Lopez.

Încă de când și-a lansat produsele de înfrumusețare, vedeta cunoscută în toată lumea nu s-a ferit să își dezvăluie rutina de beauty, să le explice fanilor totul despre produsele cosmetice folosit sau să se pozeze nemachiată, toată lumea fiind surprinsă de pielea strălucitoare pe care o afișează.

A apelat Jennifer Lopez la botox?

Chiar recent, Jennifer Lopez vorbea despre faptul că nu a recurs la botox, dar nu are nimic împotriva oamenilor ce decid să facă acest lucru, ea axându-se pe o abordare mult mai naturală atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii.

„Nu am avut niciodată botox. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor care fac acest lucru, nu este treaba mea. Eu merg mai mult spre o abordare naturală de îngrijire a pielii…dar vreau să funcționeze produsele mele. Vreau acidul hialuronic acolo. Vreau lucrurile care vor ajuta, nu vreau să trebuiască să recurg la ace la un moment dat. Nu spun că nu voi face acest lucru într-o zi, dar nu am făcut-o încă.”, a dezvăluit ea într-un apel video cu producătorul ‚In the Morning’.