News

Jennifer Lopez, apariție incendiară pe scenă la 51 de ani

iulia.statie
November 24, 2020 11:45 AM

Tocmai când credeam că Jennifer Lopez nu poate să devină și mai uimitoare, aceasta demonstrează că mereu este loc pentru mai bine.

Pe aceeasi temaAda Condeescu este însărcinată! Actrița va aduce pe lume al doilea copil

Cât de bine arată Jennifer Lopez

Cântăreața a apărut pe covorul roșu la American Music Awards 2020 într-o ținută glittery Balmain, look prin care și-a pus în evidență abdomenul tonifiat și silueta perfectă. Apoi, aceasta a urcat pe scenă alături de Maluma într-o ținută transparentă, în care ne-a dat complet pe spate.

Bineînțeles, nu este un secret faptul că Jennifer face sport mai mereu. Pe lângă un antrenament extrem de greu, ea mai practică și yoga alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, dar are grijă și ce mănâncă. Kelvin Fernandez, bucătarul ei personal, dezvăluia că în frigiderul ei mereu se găsesc fructe, multe legume, dar și apă minerală. „Există întotdeauna verdețuri, cum ar fi spanacul, castravetele și țelina, pentru a face suc verde.”, povestea el în trecut.

Jennifer Lopez, desemnată People’s Icon

Jennifer Lopez continuă să dezvăluie că vârsta este doar un număr și cucerește cât mai multe domenii. Chiar săptămâna trecută, vedeta a participat la People’s Choice, unde a primit premiul de People’s Icon. Și la acel eveniment a strălucit, purtând o rochie roșie scurtă, dar nu doar ținuta ne-a atras atenția, ci și discursul său, prin care încuraja femeile din toată lumea.

„Ca latină și ca femeie, trebuie să muncesc de două ori mai mult pentru a obține oportunități, uneori visele și ambițiile mele i-au făcut pe oamenii din jurul meu să fie nervoși. Nu poți fi actriță, ești actriță, de ce vrei să cânți? Ești artistă, nu vei fi luată în serios ca femeie de afaceri.”, a zis Lopez.

„Cu cât spuneau că nu pot, cu atât știam că trebuie să o fac. Așadar, sunt recunoscătoare știind că adevărata măsură a succesului nu constă în biletele sau discurile vândute, ci în dragostea pe care o simt de la voi.”, a continuat ea.

„Adevăratul lucru ce inspiră fetele de toate vârstele și culorile, din întreaga lume, este să știe că poți să faci orice vrei, câte lucruri vrei și să fii mândră de cine ești, indiferent de unde te afli. Vreau să știe că visele sunt limitate doar de imaginație, de determinarea și dorința lor de a nu renunța niciodată.”, a conchis JLO.