News

Jennifer Lopez, apariție inedită în costum de baie! Cât de bine arată la 50 de ani

iulia.statie
February 17, 2020 11:35 AM

Jennifer Lopez s-a relaxat și și-a reîncărcat bateriile. Probabil cântăreața s-a bucurat de o zi de spa și și-a încântat fanii cu un selfie în oglindă, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Pe aceeasi temaCele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților

Starul, în vârstă de 50 de ani, s-a mândrit cu rezultatele muncii sale, arătându-și muschii perfect tonifiați și abdomenul plat. Aceasta se pare că a făcut o vizită hotelului Hard Rock din Hollywood, căci a postat mai multe instastory-ul cu interiorul acestuia.

Între timp, JLO și logodnicul ei, Alex Rodriguez le-au dezvăluit câte ceva fanilor din intimitatea lor, postând două mesaje extrem de frumoase pe Instagram. Cei doi și-au dezvăluit sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt, imediat înainte de a merge la o cină romantică în West Hollywood.

„A iubi și a fi iubit. Aceasta este fericirea. Tu îmi faci inima plină și te iubesc foarte mult. Un Valentine’s Day fericit! Macho, tu îmi faci cele mai mari vise să devină realitate!”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

To love and be loved. That’s happiness. You all make my heart so full and I love you so much. Happy Valentines Day! Macho, you make all my biggest dreams come true!!!! 💕💕💕 #Amor #Familia 🎥: @jasonbergh 🎼: Edith Piaf c’est l’amour

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nici Rodriguez nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj frumos. „Un Valentine’s Day fericit îi doresc femeii ce mă face o persoană mai bună, ce este o campioană și un superstar. Fiecare zi petrecută alături de tine este o binecuvântare și sunt foarte norocos. Ce an a trecut și ce bucurii urmează. Te iubesc.”, a scris Alex.