Fashion

Jennifer Lopez arată senzațional în noua campanie Guess pentru primăvară/vară 2020

irina.letitia
January 30, 2020 12:54 PM

Credem cu tărie că putem declara anul 2020, anul lui Jennifer Lopez! De altfel, întreaga perioadă din ultimele 12 luni a fost încununată de un real succes, iar de la începutul lui 2020 a fost constant în atenția presei: am admirat-o pe covorul roșu al celor mai importante evenimente, în noua campanie Versace și mai nou, este imaginea Guess!

Jennifer Lopez arată senzațional în noua campanie Guess pentru primăvară/vară 2020

Cu doar câteva zile înaintea Globurilor de aur 2020, Jennifer Lopez a pozat pentru o campanie globală a brandului Guess, destinată colecției de primăvară/vară 2020. In acest sezon, J.Lo este atât imaginea Guess, cât și a liniei Marciano, ce aparține aceluiași brand.

Anul a debutat în forță pentru cântăreață. Dacă în 2019 a fost în centrul atenției datorită filmului în care joacă, ”Hustlers”, 2020 reprezintă un adevărat come-back în modă. La 50 de ani, vedeta are două contracte de imagine cu două branduri cu greutate: Versace și Guess.

J.Lo este cunoscută pentru fizicul său, cel care i-a și atras porecla de ”chitară” – a se întelege forma perfect rotunjită a corpului său, cu precădere a posteriorului. Nu este deci de mirare că noua campanie Guess prezintă o alură sexy a vedetei, în ton și cu stilul caracteristic al brandului.

In imaginile publicate de brandul fashion, Jennifer apare în diferite diferițe ținute estivale, inclusiv într-un costum de baie animal print.

Pozele au fost realizate în Santa Monica și Pasadena, de către fotograful Tatiana Gerusova, iar art director-ul sedințelor foto a fost însuși Paul Marciano. Intenția shooting-ului a fost de a sublinia stilul de viață tipic hollywoodian, în contrast cu peisajul Californian.

Aerul pozelor, așa cum declară însăși Jennifer Lopez, sugerează un mix între look-ul retro italienesc al anilor 60, influențe din stilul Madonnei din anii 80 și senzualitatea Sophiei Loren, un detaliu omniprezent în campaniile Guess.

Admiră și tu imaginile, în galeria foto!