Beauty

Jennifer Lopez: care este rutina vedetei de beauty și cum arată nemachiată

Loredana
January 31, 2024 09:04 AM

Când vine vorba despre o piele strălucitoare, cu siguranță gândul ni se duce prima oară la Jennifer Lopez. Aceasta niciodată nu s-a ferit să posteze fotografii în care apare nemachiată, iar acum a decis să le dezvăluie tututor rutina ei de beauty.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Cum arată Jennifer Lopez nemachiată

Într-un videoclip special aceasta a dezvăluit cum arată fără a avea vreun produs aplicat. Bineînțeles, postarea a fost cu adevărat delicioasă, pentru că Jennifer Lopez a avut grijă să fie machiată înainte chiar pentru un eveniment, ceea ce înseamnă că produsele de beauty au fost foarte multe.

Acest videoclip este pentru a promova noua ei linie de beauty, de care Jennifer Lopez este extrem de mândră, pentru că și-a dorit acest proiect de foarte mult timp. La fel ca alte celebrități cum ar fi Lady Gaga și Kylie Jenner, aceasta a decis să se implice în mai multe domenii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a apelat la botox?

Pentru că este o femeie extrem de frumoasă și pentru că de mulți ani se află în lumina reflectoarelor, toată lumea s-a întrebat dacă Jennifer Lopez a apelat vreodată la botox. Chiar recent, vedeta s-a decis să spună adevărul despre operațiile estetice, povestind că nu și-a făcut vreo modificare și preferă o abordare mult mai naturală de îngrijire a pielii.

„Nu am avut niciodată botox. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor care fac acest lucru, nu este treaba mea. Eu merg mai mult spre o abordare naturală de îngrijire a pielii…dar vreau să funcționeze produsele mele. Vreau acidul hialuronic acolo. Vreau lucrurile care vor ajuta, nu vreau să trebuiască să recurg la ace la un moment dat. Nu spun că nu voi face acest lucru într-o zi, dar nu am făcut-o încă.”, a dezvăluit ea într-un apel video cu producătorul ‚In the Morning’.