Beauty

Jennifer Lopez, coafură inspirată de Ariana Grande

iulia.statie
November 17, 2020 14:49 PM

Probabil toată lumea a văzut-o pe Jennifer Lopez purtând o rochie roșie fantastică și strălucind la premiile People’s Choices, unde a primit premiul de People’s Icon pentru anul 2020.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, apariție răvășitoare la People’s Choices

Bineînțeles, hairstylist-ul vedetei, Chris Appleton, are grijă ca fiecare coafură să i se potrivească mânușă, dar, în ultima lună, ea a optat pentru texturi mult mai dezordonate, folosindu-se din plin de inspirația nouzăzecistă, așa că toată lumea se aștepta ca ea să apară cu un păr cu mult volum, dar toți ne-am înșelat.

Vedeta a optat pentru o coafură extrem de glam, strălucitoare, iar aspectul final părea să fie inspirat de la o altă vedetă internațională, anume Ariana Grande. JLO a decis să posteze mai multe fotografii din seara cea mare, iar melodia cântăreței de la care s-a inspirat, ‚Positions’, a jucat și ea un rol. Să fie oare cântecul ei preferat în momentul acesta sau muza ei pentru o noapte?

Ce discurs a avut Jennifer Lopez

Nu doar ținuta și look-ul său de beauty ne-au atras atenția, ci și discursul ținut de Lopez pentru a își accepta premiul: „Ca latină și ca femeie, trebuie să muncesc de două ori mai mult pentru a obține oportunități, uneori visele și ambițiile mele i-au făcut pe oamenii din jurul meu să fie nervoși. Nu poți fi actriță, ești actriță, de ce vrei să cânți? Ești artistă, nu vei fi luată în serios ca femeie de afaceri.”

„Cu cât spuneau că nu pot, cu atât știam că trebuie să o fac. Așadar, sunt recunoscătoare știind că adevărata măsură a succesului nu constă în biletele sau discurile vândute, ci în dragostea pe care o simt de la voi.”, a continuat ea.

„Adevăratul lucru ce inspiră fetele de toate vârstele și culorile, din întreaga lume, este să știe că poți să faci orice vrei, câte lucruri vrei și să fii mândră de cine ești, indiferent de unde te afli. Vreau să știe că visele sunt limitate doar de imaginație, de determinarea și dorința lor de a nu renunța niciodată.”, a conchis JLO.