News

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru propria poză

iulia.statie
April 22, 2020 12:35 PM

Jennifer Lopez este dată în judecată pentru suma de 150,000 dolari pentru o fotografie de pe Instagramul său.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru propria poză

Conform unor documente obținute de E!News, fotograful Steve Sands o acuză pe JLO și compania ei Nuyorican Productions de încălcarea drepturilor de autor pentru o poză postată pe Instagram în 2017, dezvăluind că aceasta a folosit-o pentru a-și promova brand-ul fără a cere permisiunea.

„Inculpații nu au avut permisiunea fotografului pentru propriul website, nici permisiunea de a publica această fotografie.”, scrie în documente. Conform acestora, fotograful a cerut daune de 150,000 dolari pentru încălcarea drepturilor muncii sale.

„Acesta este un exemplu prin care se poate observa că celebritățile folosesc poze fără permisiune pe social media. Numărul de like-uri pe care fotografia îl obține combinat cu numărul followerilor reprezintă un tool pentru a-și comercializa postările.”, a explicar Richard Liebowitz, avocat, pentru publicația menționată mai sus.

Fotografia nu mai este disponibilă pe profilul de social media al vedetei.

Tot anul acesta, femeia ce i-a inspirat pe producătorii ‚Hustlers’ pentru personajul lui JLO a dat în judecată compania pentru 40 de milioane de dolari, spunând că aceștia i-au exploatat imaginea și caracterul pentru a realiza pelicula.