News

Jennifer Lopez, dezvăluiri sincere despre mariajul cu Marc Anthony

iulia.statie
October 21, 2020 11:44 AM

Jennifer Lopez a decis să vorbească deschis despre părțile bune, dar și despre părțile mai puțin bune pe care le-a experimentat în mariajul cu tatăl micuților săi, Marc Anthony.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Care este motivul pentru care Jennifer Lopez s-a îndrăgostit de Marc Anthony

În cartea ei din 2014, ‚True Love’, ea a vorbit cu sinceritate despre cum a fost despărțirea dintre ea și Anthony, despre cum l-a invitat să cânte în turneul ei la scurt timp după divorț, dar, acum, au apărut mai multe informații despre căsnicia lor.

Potrivit cărții numite ‚True Love’, Lopez a explicat că a avut inima frântă după despărțirea de fostul logodnic, Ben Affleck. Ea știa că publicul credea că sare de la o relație la alta, dar așa a putut să facă față suferinței.

„Eu și Ben ne-am despărțit în momentul în care am crezut că o să fim împreună pentru totdeauna. A fost prima oară când am avut inima frântă cu adevărat, simțeam că inima mi-a fost smulsă din piept. Când mi-am dat seama că nu o să am familia din basme pe care mi-o doream, atunci am început să mă destram.”, a spus aceasta.

Mai mult, în carte, ea explică și cum a început o relație cu Marc Anthony, crezând că ei erau meniți unul pentru celălalt ținând cont că ea s-a întâlnit cu el la doar câteva zile după ce trebuia să se căsătorească cu Affleck, luând întâlnirea ca pe un semn.

JLO și Marc aveau o istorie împreună, formând un cuplu în 1999, însă, după aceea ei au avut relații și cu alți oameni, urmând ca după să se întâlnească din nou. „Am crezut că ar trebui să fim împreună. Toată durerea mea și recenta despărțire nu ar fi trebuit să fie degeaba, nu? Poate că ar fi trebuit să trec printr-un rău așa de mare încât să fiu cu persoana de care ar fi trebuit să fiu alături tot timpul.”

Marc Anthony, îndrăgostit din prima clipă de Jennifer Lopez

Pentru că se simțea confortabil cu el, cântăreața credea că el îi era menit. „Acesta a fost momentul în care Marc a reapărut în viața mea. Eu și Marc eram prieteni de câțiva ani. Încă de la început, el nu a ținut secret faptul că îi plăcea de mine.”

Ba chiar, Jennifer Lopez nu își dorea să fie singură în acele momente de după despărțire. „Facem propriile alegeri și am ales să cred că eu și Marc eram meniți să fim împreună. În acel moment, trebuia să cred asta, aveam nevoie să cred în ceva. Realitatea este că nu voiam să fiu singură, iar Marc era acolo, așa că atunci când mi-a oferit inima și m-a primit cu brațele deschise, am fost foarte fericită să mă las că cad în brațele sale.”