Beauty

Jennifer Lopez își lansează propria linie de beauty

iulia.statie
August 26, 2020 13:14 PM

Regina curentului pop, a ringului de dans și a pielii strălucitoare…Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, continuă să cucerească pe toată lumea cu fiecare apariție a sa și își dorește să crească brand-ul JLO.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez și Jennifer Lopez au sărbătorit un an de la logodnă

Jennifer Lopez lansează produse de beauty

Cea mai recentă revelație a sa? Cântăreața a dezvăluit două selfie-uri pe Instagram, o fotografie în care apărea nemachiată, dezvăluindu-ne ce piele sănătoasă are, iar în a doua fotografie, ea apare machiată, cu o strălucire de invidiat. Fanii ei, ce mereu caută cele mai proaspete știri despre aceasta, tocmai au dezvăluit că vedeta vrea să își înregistreze numele brand-ului.

La ce să ne așteptăm? Vedeta vrea să lanseze o linie de beauty ce include produse de machiaj și îngrijire, unde cremele hidratante, loțiunile și serumurile vin alături de eyeshadow, pudră bronzantă și rujuri, fiecare produs fiind încercat și adorat de către Jennifer Lopez.

Ba chiar, aceasta și-a făcut machiajul folosind propriile produse: „JloBeauty în curând”, a scris ea pe Instagram. Pe scurt, cântăreața va lansa produse ce fac parte dintr-o întreagă rutină de beauty, produse cât mai naturale, ce nu sunt folosite pentru machiajele încărcate. Data lansării încă nu a fost anunțată.

 

View this post on Instagram

 

Sunset glow… #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez a trebuit să își anuleze nunta

Din cauza pandemiei de coronavirus, Jennifer Lopez a trebuit să își anuleze nunta cu logodnicul său, Alex Rodriguez. Aceasta a fost îndurerată pentru că visa la eveniment. „Nimeni nu știe pentru că, într-adevăr, nu există nicio planificare acum. Trebuie doar să aștepți și să vezi ce se va întâmpla cu toate acestea și este dezamăgitor.”

JLO a mărturisit că se simte exact ca toate celelalte mirese din 2020 ale căror planuri s-au năruit. Deși toți am trecut prin multe provocări din cauza coronavirusului, acest lucru nu înseamnă că totul este mai puțin dureros pentru Jennifer. Aceasta abia aștepta să își organizeze nunta și este extrem de dezamăgită pentru că a trebuit să anuleze totul. „Sunt un pic supărată pentru că am avut niște planuri grozave.”, a spus ea.