Fashion

Jennifer Lopez lansează o nouă colecție de pantofi. Toată lumea își poate permite acum pantofii creați de artistă

sandra.chelan
February 14, 2020 14:25 PM

După prestația pe care a avut-o la Super Bowl, Jennifer Lopez a demonstrat încă o dată că se poate!

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

Diva este un adevărat model în industria muzicală, iar mai nou aceasta va lansa o colaborare privind o nouă colecție de pantofi, numită „JLO Jennifer Lopez with The Camuto Group”.

Jennifer Lopez lansează o nouă colecție de pantofi. Toată lumea își poate permite acum pantofii creați de artistă

Diva a postat pe contul de Instagram o o fotografie în care pozează în stilul propriu și senzual:  „Sunt foarte încântată”, a declarat artista. JLO a pozat într-un fundal alb-negru, purtând un set sexy din leopard ce a furat privirile fanilor.

Prima colecție va fi lansată în primavară, mai exact în martie pe data de 16. Produsele sunt accesibile pentru toate iubitoarele de pantofi care își doresc să iasă în evidență. iar prețurile se încadrează între 59 și 189 de dolari.

„Suntem bucuroși să oferim clienților o colecție care întruchipează viața lui Jennifer și propriul stil J lO. Jennifer Lopez este o adevărată realizare pentru Camuto Group și suntem motivați să construim un brand de succes creat sub numele de Jennifer.„, a declarat președintele Camuto Group, Simon Nankervis.

Colecția reprezintă 3 orașe de care se simte apropiată și care o reprezintă, anume New York, Los Angeles si Miami.

Fiecare oraș reprezintă un stil vestimentar diferit, deci modelele vor fi variate și puse în valoare de oricine va purta modelul rerspectiv.

Mai mult, această linie vine cu o surpriză pentru iubitorii de modă! Va exista o colecție capsulă care cuprinde 5 modele în ediție limitată și vor fi disponibile din luna martie.