News

Jennifer Lopez nu este mulțumită cu averea ei! Vedeta vrea să câștige mai mult

iulia.statie
January 1, 2021 16:00 PM

Jennifer Lopez și-a lansat recent cel mai recent proiect, ce se numește J.Lo Beauty. În timp ce spune că acesta este un adevărat vis devenit realitate, artista recunoaște și că nu își dorește să se oprească mult prea curând din a construi un adevărat imperiu.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Jennifer Lopez vrea să construiască un imperiu

Într-un nou interviu acordar revistei WSJ, Lopez a povestit că dacă lumea știe că ea construiește un imperiu, acest lucru nu înseamnă că nu poate să pună bazele a două, trei, sau poate chiar patru. Mai mult, cântăreața simte că alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, poate să facă toate lucrurile la care doar visa în trecut.

Ba chiar, JLO recunoaște că lansarea unui brand de îngrijire se datorează logodnicului ei, ce a împins-o de la spate pentru a reuși să pună pe picioare proiectul. Cu toate rezolvate, acum, vedeta vrea să facă din ce în ce mai multe, mai ales pentru că are parte de tot sprijinul partenerului ei.

„Când Alex a intrat în viața mea, mi-a spus: ‚Haide să construim compania ta pentru îngrijire. Acesta este un vis de-al tău. Să o facem împreună, să o deținem.’”, a zis ea. „Este ca atunci când cineva îți deschide ochii spre ceva nou, este ca și cum ți s-ar lărgi orizontul.”

Jennifer Lopez, despre logodnicul ei

Pe cei doi îi apropie și dorința de a lansa cât mai multe proiecte, învățând să se străduiască mai mult cu fiecare pas, cântăreața numindu-și partenerul sufletul pereche. „Cred că suntem suflete pereche, sau orice alt termen pe care vreți să îl folosiți, este ceva într-un mod în care nu există limite. Putem face orice. Amândoi avem acel ADN, de ce nu?”

O parte din compania lui Jennifer, J.Lo Beauty oferă femeilor inspirația să facă același lucru, să treacă peste bariere. „Există ceva în mine ce își dorește să suporte. Mă simt tânără și puternică și vreau să le arăt femeilor cum să fie puternice.”