News

Jennifer Lopez nu se grăbește să se căsătorească cu Alex Rodriguez. Care este motivul

iulia.statie
December 3, 2020 12:51 PM

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au simțit din plin efectele pandemiei de coronavirus atunci când vine vorba de planificarea nunții lor, așa că aceștia au decis să aștepte până vor fi siguri că evenimentul o să fie exact cum își doresc.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez încearcă din răsputeri să-i intre în grații logodnicei lui, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu se mai grăbesc să se căsătorească

Cântăreața a vorbit deschis despre cum ea și fostul jucător New York Yankees au trebuit să își amâne nunta de două ori din cauza virusului, iar acum nu se mai grăbesc pentru a se căsători. „Știi că am vorbit despre atât de multe lucruri diferite, pentru că anul trecut a trebuit să amânăm nunta din cauza coronavirusului, din cauza carantinei, am făcut-o de două ori, așa că nu știu.”, i-a spus ea lui Mario Lopez în interviul pentru Access Hollywood.

Aceasta a continuat să explice că vrea să aibă parte de o zi cu adevărat specială, așa că există o mulțime de factori de luat în considerare înainte de a confirma data. „Cred că doar simțim că trebuie să așteptăm. Nu există nicio grabă. Suntem bine. Totul este grozav. Se va întâmpla când va fi momentul potrivit.”, a continuat vedeta.

Ce spune Jennifer Lopez despre nunta cu Alex Rodriguez

„Simt că nu este o prioritate uriașă în a face o nuntă mare chiar acum. Nu asta înseamnă viața, trebuie să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună, să fim cu adevărat recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Știi, sănătatea noastră, familia noastră și posibilitatea de a face toate aceste lucruri minunate pe care le facem.”, a zis Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în luna martie 2019, după ce partenerul vedetei a cerut-o cu un inel ce avea un diamant masiv. Cei doi au început o relație la începutul anului 2017, iar de atunci au continuat să aibă parte de multe momente incredibile, așa că nunta cu siguranță va fi una spectaculoasă.