Fashion

Jennifer Lopez, o nouă lecție de stil

iulia.statie
January 20, 2021 12:23 PM

Înainte de inaugurarea noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Lopez, ce va avea un moment special la ceremonie, s-a pozat într-o ținută extrem de interesantă, semn că ne pregătește ceva inedit din punct de vedere vestimentar.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez nemachiată

Ce ținută a afișat Jennifer Lopez

Jennifer Lopez va cânta la ceremonia de inaugurare a noului președinte într-un concert ce va dura aproximativ 90 de minute, anume ‚Celebrating America’. Vedeta a fost deja surprinsă pregătindu-se pentru moment, iar aceasta își ține fanii la curent cu orice mișcare pe care o face.

De asemenea, emoțiile ei sunt foarte mari. Recent, Alex Rodriguez, logodnicul său, povestea într-o apariție la ‚The Tonight Show’ că aleasa lui ne-a pregătit ceva foarte special. „Este interesant că are cele mai mari emoții legate de Washington D.C. din cauza responsabilității. Vrea mai mult decât orice să aducă oamenii împreună, să inspire persoane. Muzica și sportul fac acest lucru mai bine decât orice. Are ceva foarte interesant planificat. O să vă placă.”, a spus acesta pentru gazda show-ului menționat mai sus, Jimmy Fallon.

Revenind la ținuta afișată, Jennifer Lopez a fost în centrul atenției anul trecut din punct de vedere vestimentar. Deși am trecut printr-o perioadă plină de schimbări, vedeta a avut câteva concerte și câteva evenimente la care a participat, unde ne-a dezvăluit look-uri foarte interesante, aflând astfel că a ajuns la o maturitate stilistică de invidiat.

Jennifer Lopez, apariție inedită

De data aceasta, Jennifer a ales să se joace cu texturile și cu nuanțele de gri. Purtând piese semnate de Alberta Ferretti, ea a îmbrăcat un pulover, o jachetă și pantaloni puțin baggy, dar cizmele ne-au atras atenția, căci par a face parte din ultima creație menționată. Pentru a finaliza ținuta, ea a folosit accesorii din belușug, anume o geantă, o pereche de ochelari de soare, o curea și o pălărie.  Deși look-urile în nuanțe de gri sunt evitate, cântăreața ne-a oferit o nouă lecție de stil și ne-a dezvăluit că această nuanță nu este deloc plictisitoare, ci extrem de rafinată.