News

Jennifer Lopez, despre performanța ei la Super Bowl

iulia.statie
September 28, 2019 14:00 PM

Jennifer Lopez confirmă speculațiile privind viitoarea ei performanță din timpul pauzei de la Super Bowl, alături de Shakira. Aceste noutăți au venit imediat după ce frumoasa cântăreață a cucerit podiumul la finalul show-ului Versace de la Milan Fashion Week purtând o replică a rochiei ei de la premiile Grammy din 2000.

Pe aceeasi temaArtistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019 au purtat creațiile unei românce!

Jennifer Lopez, despre performanța ei la Super Bowl

Multe zvonuri au apărut cu privire la implicarea lui J-Lo în Super Bowl 2020, căci artista este foarte legată de orașul gazdă, Miami, unde ea și partenerul ei Alex Rodriquez dețin o casă. Lopez a apărut în show-ul de divertisment Live with Kelly and Ryan, unde a fost întrebată despre marele eveniment.

„Chiar nu știu! Toată lumea mă întreabă, iar oamenii încep să creadă că eu spun diferite lucruri, deși nu spun nimic! Nu știu nimic încă!”, a spus artista.

Întrebată apoi dacă și-ar dori să aibă o performanță la pauza Super Bowl, aceasta a dezvăluit: „În teorie, da, ar fi minunat. Este ceva de care vorbim deja de mulți ani și ar fi drăguț. Nu pot să spun că nu aș adora asta.”

La scurt timp după, Pepsi, oficialul sponsor al spectacolelor de la pauză ce au devenit deja tradiție, divertismentul din timpul Super Bowl reprezentând o legătură fundamentală cu inedita cultură pop, a confirmat că J-Lo și Shakira vor performa.

„Suntem extrem de fericiți să vă anunțăm că superstarurile globale Jennifer Lopez și Shakira vor urca pe scenă împreună pentru prima oară la Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show.”, a dezvăluit Adam Harter, Senior Vice President PepsiCo.

Lopez a adăugat: „De când am văzut-o pe Diana Ross zburând la Halftime Show, mi-am dorit să fiu pe scenă la Super Bowl. Și acum este mai special nu numai pentru că este a 100-a aniversare a National Football League, dar și pentru că sunt pe scenă cu o parteneră latină. Abia aștept să arăt ce putem noi face pe una dintre cele mai mari scene din toată lumea.”

Sursă: High Snobiety