Fashion

Jennifer Lopez, preview incitant pentru noua sa colecţie de încălţăminte!

irina.letitia
March 15, 2020 13:24 PM

Jennifer Lopez îşi va lansa o nouă colecţie de încălţăminte pe 16 martie, însă până atunci, artista îşi răsfaţă fanii cu imagini ale campaniei, un preview cu adevărat incitant, cu atât mai mult cu cât ţinutele cântăreţei sunt sumare.

Jennifer Lopez, preview incitant pentru noua sa colecţie de încălţăminte!

Cel mai noi proiect al lui Jennifer Lopez este în strânsă legătură cu moda. Artista îşi lansează o nouă colecţie de încălţămintea, în colaborare cu DSW (Designer Shoe Warehouse).

Jennifer nu este la prima colaborare de acest tip, fiind în prezent imaginea Versace, Guess şi Coach şi colaborează cu cei de la Quay Australia, cu care ea şi logodnicul său lucrează pentru linii de ochelari de soare şi de vedere.

Aşadar, pe 16 martie, J.Lo va lansa alături de cei de la DSW, mult aşteptata colecţie de pantofi şi de câteva zile, vedeta îşi pregăteşte fanii cu teasinguri menite să ne întocmim o listă consistentă de shopping.

View this post on Instagram

Here’s a little tease of my JLO JENNIFER LOPEZ campaign! Can’t wait for you to see the full collection on 3/16. ✨ In the meantime, head to DSW.com/jlo for new drops and enter for a chance to hang with me in NYC! ?: @luigiandiango #JLOJenniferLopez @dsw

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer a lucrat îndeaproape cu cei de la DSW pentru a-şi pune amprenta pe linia de încălţăminte care se va lansa luni, 16 martie. Aşa cum ne-a obişnuit, J.Lo este adepta stilului sexy, iar asta se vede şi în modelele de pantofi şi sandale pe care le-a arătat în imaginile publicate pe conturile ei de social media.

Pentru campanie, vedeta a ales look-uri sumare, pozând mai mult sau mai puţin în lenjerie intimă.
Intr-una din imagini, Jennifer poartă un compleu leopard, compus dintr-o jachetă cropped cu guler înalt şi o pereche de bikini cu un imprimeu. Acestea se asortează la rândul lor pantofilor, o pereche de stiletto cu toc înalt transparenţi, cu talpa şi tocul cu animal print.

Cea de-a doua imagine ne-o propune pe cântăreaţă în acelaşi stil, cu o ţinută ce simulează un tuxedo. Artista poartă o pereche de sandale elegante, cu toc ameţitor, din noua sa colecţie, alături de o costumaţie la fel de sexy, care pare a fi un body bicolor şi o vestă elegantă, tip tuxedo.