News

Jennifer Lopez, primele declarații despre logodna cu Alex Rodriguez

alexandra dutu
April 27, 2018 14:13 PM

Jennifer Lopez a vorbit pentru prima dată despre viitorul relației cu Alex Rodriguez și planurile de nuntă.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez și Alex Rodriguez, apariție de senzație la shopping! Ținuta actriței a întors toate privirile

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au atras privirile tuturor la Billboard Latin Music Awards 2018. Pentru această ocazie, J.Lo a ales să îmbrace o rochie semnată David Koma.

Artista a urcat pe scenă și a interpretat piesa ”El Anillo” (n.r. Inelul), stârnind controverse referitoare la viitorul relației ei cu Alex Rodriguez.

See you soon Vegas… ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Vedeta a declarat într-un interviu că piesa nu este un mesaj pentru partenerul ei de viață și că nu-și dorește să grăbească lucrurile, care trebuie să-și urmeze cursul firesc.

”Am făcut asta înainte. Sunt puțin mai matură acum și îmi plac lucrurile care își urmează cursul natural. Știu că vor fi oameni care vor spune asta… noi chiar suntem buni unul pentru celălal și chiar ne simțim bine împreună, iar copiii noștri se iubesc unii pe alții și asta e tot ce contează. Chiar acum, cântecul pe care l-am lansat, vorbește despre ce se întâmplă cu femeile din ziua de azi – e o perioadă puternică pentru noi. O perioadă bună. Putem spune: ”Asta nu e Ok pentru mine/ Asta e OK, vreau să fiu tratată cu respect, îmi vreau locul meu în viața ta, vreau să fim egali”. Iar cântecul vorbește despre asta: Unde e inelul meu, unde sunt banii mei. Versurile sunt foarte personale, toată muzica mea a fost mereu super-personală”, a declarat Jennifer Lopez, potrivit people.com.

??‍♀️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on