News

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, felicitaţi de Barack Obama pentru logodnă! Ce mesaj le-a transmis

andreea voicu
March 22, 2019 12:14 PM

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit în timpul vacanţei pe care au petrecut-o în Bahamas, în urmă cu câteva săptămâni.

Imediat după ce au anunţat public că s-au logodit, Alex Rodriguez şi iubita lui, J Lo, au dezvăluit că au primit numeroase felicitări din partea fanilor şi admiratorilor.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, felicitaţi de Barack Obama pentru logodnă!

Recent, cei doi au primit un mesaj cu adevărat emoţionant din partea lui Barack Obama. Alex Rodriguez l-a făcut public pe conturile sale de socializare. Fostul preşedinte american le-a transmis celor doi un mesaj special.

”Jennifer & Alex – Eu și Michelle am vrut să vă felicităm pentru logodnă. După 26 de ani împreună, putem spune că indiferent ce provocări va aduce viața, a le împărți cu cineva pe care îl iubești face ca lucrurile să fie mai bune. Toate cele bune, Barack Obama”, a scris Barack Obama. 

„Tot ceea ce facem, noi facem împreună. Îmi cunoaște visele și aspirațiile și eu le cunosc pe ale lui și împreună simțim că suntem mai puternici… ne susținem constant unul pe altul în toate provocările individuale și ne gândim la toate lucrurile pe care le putem construi împreună”, a declarat şi Jennifer Lopez pentru revista People.

Sursa: huffpost.com.