News

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

iulia.statie
March 13, 2021 13:31 PM

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au decis să își spună adio. Cei doi au luat această decizie după ce și-au amânat nunta de două ori din cauza pandemiei.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute ale vedetelor de pe timpul maternității

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez nu mai formează un cuplu

Publicația Page Six a dezvăluit în exclusivitate veștile ce au întristat pe toată lumea. Despărțirea vine la patru ani de când aceștia formează un cuplu, fiind logodiți. Motivul pentru care ei au luat această decizie este încă neclar, iar aceștia nu au făcut vreun comentariu.

Publicația menționată mai sus citează surse apropiate de cei doi, ce spun că aceștia aveau probleme de ceva timp și se îndreptau vertiginos spre o despărțire. „El se află în Miami și se pregătește pentru sezonul de baseball, iar ea își filmează pelicula în Republica Dominicană.”, au dezvăluit sursele.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani și Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au logodit în 2019, după doi ani de relație. În ultimul an, aceștia și-au petrecut timpul acasă alături de copiii lor, Max David și Emme Maribel, pe care vedeta îi are împreună cu Marc Antony, dar și fiicele starului, Ella și Natasha, pe care le are împreună cu fosta soție, Cynthia Scurtis.

Ce spunea Jennifer Lopez despre nunta cu Alex Rodriguez

Luna trecută, au existat multe zvonuri privind faptul că Rodriguez ar fi avut o idilă romantică trăită alături de Madison LeCroy, dar o sursă a declarat pentru publicația People că aceștia nu s-au întâlnit niciodată. Este neclar încă dacă aceste speculații ar fi avut vreun rol în despărțirea celor doi.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au trecut prin momente foarte grele din cauza pandemiei. Cei doi au fost nevoiți să renunțe la nunta lor, iar, recent, cântăreața explica faptul că nu se mai grăbesc să ajungă în fața altarului, ce poate fi considerat un semn.

„Am vorbit despre acest lucru, sigur. La vârsta noastră, știi, amândoi am mai fost căsătoriți înainte. Trebuie să ne căsătorim? Nu trebuie? Ce înseamnă pentru noi?”, a povestit Jennifer Lopez. Cei doi plănuiseră să își spună jurămintele în Italia. „A fost trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie și am planificat totul, așa că în martie sau aprilie, a trebuit să ne dăm seama că nu se va întâmpla.”