News

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez spun adevărul! S-au despărțit sau nu?

iulia.statie
March 15, 2021 16:44 PM

Chiar acum câteva zile, mai multe publicații de peste ocean dezvăluiau că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să își spună adio, după patru ani de relație. Cei doi au fost nevoiți să își anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei, dar mulți fani au fost șocați cu privire la despărțire.

Pe aceeasi temaBen Affleck, despre cum era tratată Jennifer Lopez de fani când formau un cuplu

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez încă formează un cuplu

Publicația Page Six era prima ce dezvăluia aceste vești triste. Tabloidul cita surse apropiate de cei doi, ce explicau că aceștia aveau probleme de ceva timp și se îndreptau vertiginos spre o despărțire. „El se află în Miami și se pregătește pentru sezonul de baseball, iar ea își filmează pelicula în Republica Dominicană.”, au dezvăluit sursele.

Pe atunci, cei doi nu făceau nicio declarație, dar iată că la doar câteva zile mai târziu, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au îndepărtat misterul și au transmis un comunicat oficial prin care sugerau că sunt încă împreună. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri.”, au spus cei doi pentru People.

De asemenea, o sursă apropiată de cei doi a dezvăluit pentru publicația menționată mai sus că, deși au probleme în relație, nu au luat-o pe drumuri separate. „Ei niciodată nu s-au despărțit oficial, au vorbit despre o separare, dar încă sunt împreună. Aceștia trec printr-o situație dificilă. Dar nu s-au despărțit.”, a spus sursa.

Alex Rodriguez a fost acuzat de infidelitate în relație, zvonindu-se că acesta ar fi avut o idilă cu Madison LeCroy. După ce s-a speculat că el și Jennifer Lopez s-au despărțit, el a fost văzut de reporteri în Miami, Florida, așa că nu a scăpat de întrebările incomode. Un reporter de la publicația TMZ l-a întrebat dacă este singur, iar răspunsul său a dat de înțeles că el și cântăreața nu sunt gata să își spună adio: „Nu. Nu sunt singur.”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anulat nunta de două ori

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au început o relație în 2017, logodindu-se în 2019. Din păcate, aceștia au fost nevoiți să își anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei.  Recent, cântăreața explica faptul că ea și partenerul ei au apelat la terapie la începutul lunilor de izolare pentru a face față schimbărilor.

„Alex, dintre toate persoanele, îmi spunea: ‚Ador. Ador să fiu acasă. Ador să fiu pe Zoom. Ador să știu că micuții sunt aici, iar tu ești aici mereu.’ A fost chiar bine. Am putut să lucrăm la noi. Am apelat la terapie. A fost benefică pentru noi și pentru relația noastră.”, a dezvăluit vedeta.